Mike Azzie, amic del sud-africà Oscar Pistorius, acusat de matar la seva xicota Reeva Steenkamp el passat 14 de febrer, va assenyalar en un documental emès ahir per la BBC a i que l'atleta és "un home trencat i a prop del suïcidi".

"Després de parlar-hi jo diria que és un home trencat i m'atreviria a dir que està a la vora del suïcidi. Això realment em preocupa", va assenyalar l'amic. "No té confiança i es nota en el seu to de veu. Em recorda a algú que dóna voltes en cercle sense saber on va", va afegir l'entrevistat en el documental "Pistorius: Què és el que realment va succeir?".

"Pistorius parla sovint sobre Reeva Steenkamp i demana que resem per ella i per la seva família", va revelar l'amic d'un atleta que està protagonitzant un cas molt seguit mediàticament al seu país. Pistorius, que corre amb dues pròtesis, va entrar en la història del seu esport en ser el primer esportista amb dos membres amputats a participar en uns Jocs Olímpics, els de Londres-2012.El sud-africà, en llibertat sota fiança, defensa que va matar Steenkamp per error, en confondre-la amb un lladre amagat a bany, però l'acusació dubta d'aquesta versió i sosté que es va barallar amb la seva xicota just abans dels fets, circumstància que la defensa qüestiona.