El Girona Judo-Securitas lidera la lliga estatal després de la primera jornada, en el seu debut a la competició. El club gironí, únic català que participa en aquest torneig, va guanyar tots els partits que va disputar dissabte a Madrid, tant en categoria júnior com en l'absoluta.

L'equip júnior va guanyar els duels que va disputar contra l'Ama Guadalupekoa, del País Basc; el JC Sotillo, de Madrid, l'Athenas d'Andalusia i el Tecnificació Mallorca, de Balears. En tots els enfrontaments, es va imposar per 4 victòries a 1, tret del duel contra el JC Sotillo, en què va guanyar per 5 a 0. El Girona Judo-Securitas júnior estava format en aquesta jornada per Dmytro Atanov, Daniel Pérez, Denys Tolkach, Lasha Khabulian, Alfonso Urquiza i Andrii Kolesnyk. Atanov, Pérez i Tolkach van guanyar tots els combats que van disputar.

Pel que fa a la categoria absoluta, l'equip del Girona Judo-Securitas va fer també el ple amb 4 victòries en els 4 combats disputats. L'equip gironí es va imposar contra el JC Portal, de Ciutat Real per 5 a 0; el Kabashi, per 4 a 1, i l'Olimpo, per 3 a 1, tots dos de Madrid; i l'Oviedo Sport, d'Astúries, per 4 a 1. El duel decisiu es va disputar contra l'Olimpo de Madrid amb una victòria per 3 a 1. Gar Uriarte, Gio Khabuliani, Joaquin Férriz, Sergi Salas i David Fernández formaven l'equip absolut dels gironins.