Pablo Nieto, director esportiu de l'equip JHK t-shirt Laglisse, va mostrar-se molt satisfet ahir, des del circuit d'Almeria, per haver tancat la incorporació del pilot gironí Maverick Viñales. Nieto no amaga que l'objectiu únic de la propera temporada serà guanyar el Mundial de Moto3 i està convençut que ho aconseguiran. "El fitxatge de Maverick ha semblat el d'una gran estrella de futbol però per sort el serial s'ha acabat i ara ja podem treballar", va subratllar.

El gironí va tornar a provar ahir la KTM amb la qual competirà a partir d'ara al circuit d'Almeria, on literalment va volar. Les sensacions en les dues primeres preses de contacte no podien ser millors. Ahir Viñales va rebaixar un segon el rècord de la pista. També va tenir temps per conèixer la seva companya d'equip, Ana Carrasco, que debutarà al Mundial de Moto3 després d'haver disputat aquest any el Campionat d'Espanya i l'Europeu.

L'arribada de Maverick Viñales a l'equip Laglisse no ha estat fruit de cap casualitat. "Feia temps que li anàvem al darrere", va admetre Pablo Nieto, que assegurava que "després dels problemes que van sorgir amb el seu equip a Malàisia vam decidir apostar per ell". El gironí va deixar plantat l'equip Avintia però per recomanació del seu advocat va fer-se enrere, es va disculpar i va acabar disputant les últimes curses del Mundial per intentar, sense èxit, ser subcampió. Al final va tornar a ser tercer, com en l'any del seu debut.

Amb el Campionat acabat la negociació ha estat ràpida i dilluns Maverick firmava, per una sola temporada, per Laglisse, i ahir i dimarts ja provava la KTM que tant desitjava a Almeria. A partir d'ara els entrenaments els farà en motocròs perquè durant desembre i gener no es pot practicar en pista. A partir de febrer Maverick iniciarà la pretemporada 2013.