Els jugadors del Barcelona van gaudir ahir d'una jornada diferent, en la qual van oferir lliçons de seguretat vial als més petits en companyia d'alguns monitors. A més, com cada temporada, van gaudir d'un premi d'allò més especial, ja que els integrants de la primera plantilla blaugrana van ser obsequiats amb un vehicle de la marca Audi (el model A3 Sportback) després de l'acte celebrat a l'antic camp d'entrenament de La Masia. Tito Vilanova no va perdre's aquesta activitat i va presenciar en directe com els seus jugadors, dividits en diversos grups, van colaborar en les diferents activitats que van dur-se a terme al llarg de la jornada.

Bones notícies a Can Barça. A la recent classificació matemàtica per als vuitens de final de la Lliga de Campions (com a primers del seu grup) després de la incontestable victòria de dimarts al camp de l'Spartak de Moscou (0-3), se li va unir ahir una altra nova positiva per a la plantilla i al cos tècnic. Es tracta de la bona recuperació dels lesionats Thiago Alcántara i Adriano Correia, que van exercitar-se amb la resta del grup en una sessió dirigida per Tito Vilanova a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí.

Els dos futbolistes van prendre part d'una sessió conjunta amb el filial barcelonista, se'ls va veure en bona forma i mica en mica deixant enrere les lesions que els han provocat més d'un maldecap al llarg de les darreres setmanes. Thiago s'està recuperant d'un trencament en el lligament col·lateral intern del genoll dret (el va patir en els minuts finals del partit que el Barça va guanyar a Sevilla), mentre que Adriano encara la recta final del seu procés de recuperació d'un trencament que va produir-se a l'adductor de la cama dreta en l'enfrontament de Lliga que els blaugrana van superar el Celta de Vigo al Camp Nou, el passat 3 d'aquest mes de novembre.

De la seva banda, els futbolistes que van sortir a l'onze titular en el partit contra l'Spartak de Moscou de dimarts van realitzar treball de recuperació, mentre que la resta de jugadors van augmentar la càrrega de treball.

Va ser la darrera sessió abans d'aturar màquines durant dos dies, ja que la primera plantilla barcelonista no tornarà a la feina fins aquest proper dissabte al matí, quan en una sessió a porta tancada començaran a preparar el partit de Lliga BBVA que els enfrontarà aquest diumenge al Llevant, quart classificat de Primera, a l'estadi Ciutat de València. El partit (21.00, Canal +) coincidirà amb el recompte de les eleccions catalanes.