san lorenzo / farners

San lorenzo. Jihet, Lobo, Carlos Hernández, Cuadra, Àlex, Juan Jesús (Brian m.73), Fidelio (Gabi m.46), Carlos Sánchez (Borja m.78), Toni Corral (Quim.90), Immanol i Dani Corral. ? farners. Martí Bartrina, Artau, Criado (Rueda m.49), Isaac, Riart, Ivàn Fernández (Alfons m.78), Martí (Ivàn García m.49), Herrera, Marc Casas (Banal m.80), Padrós i Riki Solà (Carlitos m.64). A Àrbitre: Vilaró Alarcón. Va ensenyar targeta groga als locals Cuadras i Immanol; i als visitants Criado, Isaac, Ivàn Fernández i Carlitos. També va expulsar per vermella directa al local Carlos Hernández (m.43). G gols: 0-1, m.25, Ivàn Fernández; 1-1, m.27, Carlos Sánchez, 1-2, m.55, Marc Casas; 2-2, m.84, Àlex (penal). E estadi: Uns 100 espectadors al camp del San Lorenzo de Terrassa.

El bon empat que el Farners va recollir de Terrassa va tenir poc gust per als de Salamero, que ja tenien la mel als llavis després de dominar el partit de cap a peus, però al final un gol de penal a falta de sis minuts pel final els va privar de la victòria.

El quadre de Santa Coloma va ser superior als barcelonins i Ivàn fernández no va tardar gaire a inagurar el marcador. Ho va aconseguir amb un fort tret des de la frontal arran de pal. Però l'alegria va durar poc perquè Sánchez feia l'empat després d'un ràpid contracop. Els gironins podrien haver anat al descas per davant, però Herrera va veure com Jihet aturava el seu xut des del punt de penal després d'unes mans clares de Carlos Hernández, que va deixar els barcelonins amb deu. Així, l'1-2 no va aribar fins a la segona meitat, quan Marc Casas va rematar a boca de gol una centrada. Els gironins van gaudir d'ocasions, però enlloc de l'1-3 va arribar l'empat. Va ser de penal després que Vilaró Alarcón xiules una polèmica pena màxima per mans de Riart, malgrat que qui va vuere la groga va ser Padrós. El Farners tanca la primera volta a la part alta de la taula i amb 27 punts.