El jugador del FC Barcelona Gerard Piqué ha advocat aquest dijous perquè el Comitè de Competició actuï d'ofici i sancioni el jugador del Reial Madrid Pepe per la seva actitud agressiva en la derrota blanca (1-2) i en concret per la trepitjada a Leo Messi.

"Tothom l'ha vist i és suficient. Hi ha un àrbitre que ho pot veure o no, suposo que d'haver-lo vist hagués pres una altra decisió. A partir d'aquí hi ha unes imatges i una gent que el seu treball és aquest i si ho fan bé han d'optar per fer alguna cosa ", va manifestar Piqué en roda de premsa.

En aquest sentit, ha afegit que tothom pot opinar de l'acció i que, prefereix guardar la seva. "No crec que hagi de donar la meva opinió perquè ja és massa. Si ho tingués com a company no sé què faria, al vestidor que tenim no crec que hi hagi ningú capacitat per fer-ho", va assegurar.

No obstant això, va matisar que l'actitud del Reial Madrid i dels seus internacionals espanyols va ser "exemplar". "És veritat que el passat any va haver una època en que va costar una mica, però ara no hi haurà problema segur", ha recalcat.

Finalment en aquest episodi, va voler destacar l'actitud de Leo Messi en ser agredit pel defensa portuguès. "Leo és molt bona persona, massa bona persona i estem massa ben acostumats a les seves reaccions. Ja són moltes i no s'immuta, i és el que ha de fer. Sabem com és l'ésser humà i que en un moment calent podria reaccionar i no ho fa, i és d'agrair el que fa com a jugador i per la qualitat humana que té ", es va sincerar.