El Girona va presentar ahir públicament la política d'abonaments de cara al segon tram de temporada. Sota el lema "12 partits, 12 finals", el club anunciava que el preu dels nous carnets es rebaixaran a la meitat amb l'únic objectiu de fidelitzar el màxim nombre de nous aficionats per donar així tot el suport cap a un equip que s'està jugant la permanència.

D'aquesta manera, i seguint aquesta nova política, l'abonament dels Gols passarà dels 70 als 35 euros; el de Preferent es rebaixarà dels 100 als 50 i el de Tribuna, dels 300 que costa ara als 150.

No serà aquesta, però, l'única iniciativa que el club ha decidit impulsar per tal d'incrementar una massa social que avui dia ronda els 6.000 abonats, ja que l'entitat de Montilivi vol engrescar també el públic més jove. Per aconseguir-ho, el Girona permet a tots els menors de 14 anys que tinguin el carnet del Tots Som Girona aconseguir un abonament gratuït per a la zona del Gol si es donen l'alta abans del 31 de gener. En cas que un adult es faci soci de Preferent també podrà aconseguir un carnet de menor de 14 anys sense cost si l'alta es produeix abans de la data anteriorment mencionada.

El club va anunciar també que té la intenció d'impulsar l'anomenada "Grada Universitària", que situarà en una zona del Gol Sud i a la qual tindran cabuda tots els estudiants de la Universitat de Girona, que podran adquirir un carnet per 15 euros. Tots els nous abonats tindran un val de 5 euros per a la compra de la samarreta oficial.