cassà - tordera 3-2

? ud cassà. Àlex, Marc Lluís, Sergio, Àxel, Iñaki, Arxer (Massegur), Troyano, Robin, Danés (Akaba) (Salguero), Salas (Uri) i Serrano (Trisan). ? tordera cf. Mateos, Mani, Marc Garcia, Dan Garcia (Pitu Palacios), Cazalla, Jose, Víctor, Sergio, Ruben, Abraham i Mussoll (Velasco). ? Gols. 1-0, m.27, Troyano; 1-1,m .48, Víctor; 2-1, m.59, Salas; 2-2, m.88, Velasco; 3-2, m.89, Robin. ?Àrbitre. Sr. Balastegui Espinosa. Va amonestar amb targeta groga als jugadors locals: Àlex, Robin, Akaba; i als visitants: Mani, Marc Garcia, Cazalla, Rubén i Pitu Palacions. Expulsat per doble amonestació: Troyano (m.87) i vermella directa a Víctor (m.61).

El Cassà va superar el Tordera per 3-2 en un partit en què hi va haver de tot: alternatives al marcador, penals, expulsions, emoció... El triomf local va arribar "in extremis" quan tot apuntava que el duel acabaria amb empat. Robin va ser el gran protagonista a l'empalmar un xut en el minut 89, després que segons abans el Tordera, que mai va donar el partit per perdut, empatés mitjançant un penal. El Cassà segueix la seva recuperació amb Javi Morata. j.ll.ponce

quart - ripoll 0-3

? ue quart. Aguilera (Xavi Martínez), Jordi Vilà, Enric Dot, Cassà, Vilaró, Albert Reig, Ortega (Roger), Negre, Brice, Funollet, Casellas (Dani Peñacoba). ? cf ripoll. Saborit, Francolí, Morillas, Tuneu, Vallejo, Verdaguer, Jordi Sales, Vilaseca, Fàbrega (Selles), Jordi Darné (Caballé) i Muniesa. ? Gols. 0-1, m.25, Muniesa; 0-2, m.84, Jordi Sales; 0-3, m.87, Jordi Sales. ?Àrbitre. Sr. Gahete Ferrer. Va amonestar amb targeta groga als jugadors locals: Cassà, Brice i Jordi Vilà; i als visitants: Muniesa, Tuneu, Fàbrega, Verdaguer, Francolí i Vallejo. Expulsat per doble amonestació: Cassà (m.59).

El Quart va patir les contres infernals del Ripoll i va caure per 0-3. Fins al primer gol, els locals van tenir el partit dominat i amb opcions que no van entrar. A partir del 0-1 de Muniesa, el Quart es va bolcar a la porteria rival i el Ripoll va sentenciar amb dos gols més al tram final. L'expulsió de Cassà també hi va ajudar. ddg

abadassenc - caldes 2-0

? ce abadassenc. Edu, Costa (Juan Carlos), Pol, Talavera, Roca, Edgar (Aleix), Ferran, Ivan (Ibáñez), Maiki (Guillem), Pi (Illa) i Ivan González. ? ue caldes de malavella. Mare, Pinto (Garcia), Díaz, Sarra, Xicres, Portaló, Rubio, Pineda (Pineda), Arjona (Bartomeu), Da Costa i Álvaro (Jordi Carbó). ? Gols. 1-0, m.79, Aleix; 2-0, m.88, Aleix. ?Àrbitre. Sr. Lozano Pedrero. Va amonestar amb targeta groga als jugadors locals: Talavera, Edgar, Ivan i Pol; i als visitants: Pinto.

Victòria de l'Abadassenc sobre el Caldes per 2-0. Durant la primera meitat, els locals van dominar el partit, tot i que no van tenir ocasions clares, mentre que el Caldes va poder-se aprofitar d'alguns errors dels santjoanins per avançar-se al marcador però no va estar encertat de cara a porteria. A la represa, l'Abadessenc va sortir amb més intensitat i mostrant un molt bon joc. Les seves arribades a l'àrea visitant van ser més constants i perilloses, cosa que els va permetre marcar els dos gols. Amb aquesta victòria els santjoanins encadenen vuit jornades sense conèixer la derrota i es situen tercers a la classificació, empatats a 26 punts amb el Caldes. A. Julvé

blanes - bisbalenc 1-1

? cd blanes. Jordi, Pol, Juampi, Dani, David, Ismael, Marc (Gómez), Sergio, Abimael (Jonathan), Duda (Christian), Serrano (Ezequiel). ? fe atlètic bisbalenc. Carol, Pàmies (Porqueres), Pagès, Piferrer, Bernà, Enric (Feixes), Tostao (Ponça), Mihail, Gerard, Generoso i Viadé. ? Gols. 1-0, m.17, Marc; 1-1, m.89, Pagès. ?Àrbitre. Sr. Font Portel.Va amonestar amb targeta groga als jugadors locals: Gómez, Duda i Ezequiel; i als visitants: Carols, Pàmies, Porqueres, Bernà, Tostao. Expulsat amb vermella per doble amonestació: Viadé (m.90).

El Blanes i el Bisbalenc van empatar a un en un partit que es recordarà sobretot per una acció en concret. Després d'encarrilar el partit amb un gol de Marc, el visitant Porqueres va fer penal clar per mans. Gómez va picar la pena màxima per dues vegades i les dues va marcar. Però a la segona, el col·legiat va xiular falta i targeta per a l'executor de la pena màxima davant l'estupefacció de locals i visitants. Això va impedir el Blanes sentenciar i en una errada defensiva Pagès va igualar. e. lópez

banyoles - girona b 2-1

? cd banyoles. Gerard, Castany (Bayot), Dani, Ribu, Pau, Garangou, Rosell (Roger), Coro, Bonaventura (Gifreu), Edu, Ignasi (Martí). ? cf riudellots/girona b fc. Quintana, Toni (Bofill), Hereu, Bruno, Rovirola, Fran, Nigel (Oriol), Casanova, Alberto, Sergi, Richard. ? Gols. 1-0, m.13, Bonaventura; 2-0, m.14, Bonaventura; 2-1, m.17, Hereu. ?Àrbitre. Sr. Baghadadi Youssef. Va amonestar amb targeta groga als jugadors locals: Dani, Bayot; i als visitants: Toni, Hereu, Fran, Alberto i al tècnic Ciro López.

El Banyoles va derrotar al Girona B per 2-1. Els locals van beneficiar-se de la seva major efectivitat mentre que els joves gironins van dominar però sense gol. Bonavenutura van anotar un doblet en dos minuts a l'inici del partit i Hereu va retallar distàncies poc després. ddg

besalú - l'escala 1-1

? ce besalú. Pérez, Díaz, Ramón (Parés), Pitumbauer Amagat (Deurado), Frigola, Aleix, Busquets, Canoves, Aguilar, Vila (Solabera), Palmada. ? l'escala fc. Bustins, Pau, Mir, Alexis, Ferrer, Boixi, Aquin, Xumetre, Gispert, Omar, Arbusí (Molina). ? Gols. 0-1, m.25, Gispert; 1-1, m.55, Vila. ?Àrbitre. Sr. Romero Mota. Va amonestar amb targeta groga als jugadors locals: Palmada. Expulsats per doble amonestació: Aquin (m.70), Omar (m.83).

El Besalú i l'Escala van protagonitzar un duel de la part baixa que va acabar en empat a un gol. Primer temps fluix dels locals, que no van tenir el control en cap moment. L'Escala va aprofitar un error defensiu per avançar-se mitjançant Gispert. A la represa, un Besalú ben motivat va aconseguir empatar després d'una jugada per la banda de Pol rematada per Vila. Tot i que l'Escala va acabar amb nou jugadors, el marcador no es va moure més. ddg

camprodon - bescanó 2-0

? ue camprodon. Miquel, Garriga, Udina, Ariol, Arimany (Boby), Calm, Óscar (Bernat), David, Plana (Falguera), Luque (Carrer), Erik (Quetxa). ? cd bescanó. Fucho, Coma, Mató, Carles, Palomeres, Vallejo (Rubén), Kevin (Fontanet), Soler, Sánchez, Manel, Pitu Pujol. ? Gols. 1-0, m.41, Òscar; 2-0, m.55, Òscar. ?Àrbitre. Sr. Gómez Calcerrada. Va amonestar amb targeta groga als jugadors locals: Quetxa; i als visitants: Coma, Carles, Sánchez, Manel.

El Camprodon es va desfer del Bescanó per 2-0. Dues mossegades d'Òscar al final de la primera part i a l'inici de la segona van donar els tres punts als del Ripollès. Amb la victòria, els locals sobrepassen el Bescanó a la classificació. ddg

anglès - roses 2-1

? ce anglès. Jose, Tarrés, Peracalda, Oriol (Blasco), Rafel (Pau), Óscar (Alonso), Aguilera, Albó, Quiñones, Turot, Sánchez. ? ae roses. Seydou, Jaume (Edgard), Calles (Alan), Juanjo, Tijera, Edu, Miquel, Quim, Javi Fuentes (Nelson), Itchan (Josín), Omar (Fran). ? Gols. 1-0, m.86, Sànchez; 2-0, m.88, Quiñones; 2-1, m.89, Tijera. ?Àrbitre. Sr. Iglesias. Va amonestar amb targeta groga als jugadors locals: Óscar, Albó; i als visitants: Jaume, Josín.

L'Anglès es va imposar al Roses per 2 a 1 en un partit molt fluix per part dels dos conjunts que només es va animar en els últims 5 minuts. Dos gols locals de Sànchez i Quiñones va avançar l'Anglès. El gol de Tijera un minut després va donar emoció a un matx que s'augurava acabaria amb empat a zero. ddg

la jonquera - palafrugell 2-1

? ue la jonquera. Tibu, Budó (Bassols), Jiménez, Dani O, Leslie, Karim, Carlos López (J. Herández), Alabert, Txiki, Marquitos (Ferran) i Cristian Pérez (Bech). ? cf palafrugell. Jota, Mussa, Moha (Rubén SOler), Cenizo, Alsina, Pau, Chamí, Matito (Juli), Carlos Martínez (Emilio), Juanma (Petalla) i Raúl. ? Gols. 1-0, m.49, Cristian Pérez; 2-0, m.52, Bassols; 2-1, m.93, Rubén Soler. ?Àrbitre. Sr. Hernández Ramos. Va amonestar amb targeta groga als jugadors locals: Marquitos, Leslie; i als visitants: Mussa, Matito, Raúl. Expulsats per vermella per doble amonestació: Dani O (m.60), Bassols (m.80), Manel Cabezos, entrenador (m.90) i Cenizo (m.93).

Gran partit entre el primer i segon classificat que es va decantar pel costat de la Jonquera per 2-1. Tot i així, el domini inicial va pertànyer al Palafrugell, però gràcies al porter Tibu la Jonquera va poder mantenir a zero la seva porteria durant la primera part. En canvi, a la segona, la Jonquera va saltar al camp decidit i en tres minuts van sentenciar l'enfrontament. Tant el primer gol de Cristian Pérez, com el segon de Bassols van venir de jugades per la banda que van ser rematades pels atacants jonquerencs. Al tram final hi va haver un ball de targetes que va acabar amb l'expulsió de dos jugadors locals més l'entrenador. Això va revifar els blanc-i-negres, que van créixer. Però els visitants no van marcar fins que el partit ja estava pràcticament finalitzat. Rubén Soler va retallar distàncies després de culminar un contraatac. Amb el triomf d'ahir, els homes de Manel Cabezos tenen 11 punts d'avantatge sobre el Palafrugell, segon classificat, i 15 sobre el tercer, que és l'Abadassenc. ddg