alcoi-sather blanes

? enrile pas alcoi. equip INiCIAL: Álvaro Navedo, Juan José López, Felipe Sebastian Baieli, Pere Cañellas i Pablo Daniel Sáez. reserves: Lucas Martínez, José Gil, César Candanedo, Carlos Pérez i Luis Aceituno. ? sather blanes. equip INCIAL: Joan Manuel Grassas, Lluís Teixidó, Xavier Armengol, Àlex Ridaura i Jaume Llaverola. reserves: Enric Nuñez, Kimi Ridaura i Jepi Selva. A Àrbitres: Valverde i fernández, van ensenyar targeta blava a Pablo Daniel Sáez (m.42). G gols: 0-1, m.26, Jepi Selva; 0-2, m.26, Jepi Selva; 1-2, m.39, Juan José López (penal); 1-3, m.42, Xavier Armengol (penal); 1-4, m.45, Lluís Teixidó; 2-4, m.48, Pere Cañellas;

3-4, m.48, Juan José López . P pavelló: Poliesportiu Francisco Laporta d'Alcoi, amb uns 200 espectadors.

El Sather Blanes ja és cinquè a l'OK Lliga; els homes de Manolo Barceló van imposar-se a la pista de l'Alcoi i ja sumen 18 punts, els mateixos que l'Igualada, que és quart, i un més que el Reus, que avui s'enfronta al Barça. Ahir, després d'una primera part sense gaire acció ni gols, una sortida en tromba a la represa, liderada per Jepi Selva, va resoldre el desplaçament dels selvatans. Amb dues dianes en el mateix minut, Selva posava el 0-2 al marcador, però això no va enfonsar els locals, que van desaprofitar una falta directa i van estavellar un tret al pal. Dos avisos fins que López, de penal, retallava diferències (1-2). Però després els locals van veure com Pablo Sáez feia penal, era expulsat i Armengol transformava la pena màxima (1-3). A més, de seguida Teixidó va fer el quart dels gironins en una gran jugada. Tot i el resultat els de Barceló van patir fins a l'últim moment després que els valencians remuntessin fins el 3-4 i a continuació estavellessin una altra bola al pal.

Dissabte que ve, els blanencs reben el Biasca italià en partit de vuitens de final de la Copa CERS.