adepaf - aqua

?adepaf de figueres. CINC INICIAL: Oliva (17), Pascua (4), Macau (21), Martini (7), Montalat (8). reserves: Adrià (3), Garriga, Pujol (14). triples : 9 (Macau (4), Pujol (2), Martini, Adrià i Oliva). tirs lliures: 11/16. faltes personals: 19. Cap eliminat. ? aqua. CINC INICIAL: Hermoso (4), Puerta (7), Franch (4), Reyes (18), Pena (8). reserves: Pascal (15), Rodríguez (4), Navarro (1), Vilallonga (7). triples: 5. Reyes (2), Vilallonga, Pena i Pascal. tirs lliures: 13/22. faltes personals: 22. Cap eliminat. P PARCIALS 1 24/19 2 39/36 descans 3 51/51 4 74/68

Partit bastant igualat entre l'Adepaf i l'Aqua que va acabar amb victòria per a l'equip gironí. L'Adepaf encarava el partit amb dues baixes importants com eren la d'Eduard Vallmajó i la d'Albert Esterriola. Sense ells, l'Adepaf disposava de només sis jugadors sèniors i dos júniors. No obstant, l'Aqua també afrontava el partit amb dues baixes destacades, la d'un pivot i la d'un aler. Amb aquestes premisses la victòria de l'Adepaf davant d'un equip de tanta qualitat com l'Aqua pren més rellevància i malgrat no aconseguir anotar la norantena de punts, com en d'altres partits, els gironins van quedar contents del resultat obtingut.

L'Adepaf de Figueres va començar molt encertat amb el tir exterior, sobretot Marc Macau, que en els tres primers atacs va realitzar tres triples. Amb un primer parcial de 24-19, l'Adepaf encarava el segon amb tranquil·litat, limitant-se a defensar. Al tercer període, els gironins van tenir més problemes, però van seguir concentrats. Quan faltava un minut i mig, l'Adepaf guanyava de 7 i semblava que el partit ja estava guanyat. Però quan faltaven 40 segons, es van posar un punt per sota, i gràcies a la bona defensa, a un triple i a la sort en els tirs lliures es van tornar a escapar amb el 74-68 final.