El Parc de la Draga acollia l'onzena edició del Cros de Banyoles, cursa que suposava la desena cita del circuit gironí de cros. En aquest escenari el lloretenc Hamid Kabouri (Lloret La Selva) i la vidrerenca Bàrbara Ramon (AA Catalunya), van ser els més ràpids.

En categoria masculina, el lloretenc va dominar a plaer el traçat, de 8.930 metres, per sumar la segona victòria de la temporada de cros, després de la que va obtenir al Cros de Santa Coloma; en la prova inaugural, a Olot, Kabouri també havia estat el millor de la categoria sènior però el promesa Adel Mechaal l'havia doblegat en la general. Ahir, a un ritme de menys de 3 minuts per quilòmetre, Hamid va realitzar les 5 voltes al recorregut pràcticament en solitari fins a signar un temps de 25.51. El triatleta banyolí de la categoria promesa Pau Castellvell va ser tercer en la general amb un temps de 27.12.

En la categoria femenina, l'atleta Bàrbara Ramon va obtenir una nova victòria, la quarta de la temporada després de les tres consecutives que es va apuntar a Ventalló, Malgrat i Santa Cristina d'Aro. La vidrerenca es va escapar de bon principi de les seves principals perseguidores en la cursa d'ahir, la lloretenca Ana Quílez i la banyolina Marina Guerrero, que van acabar en segona i tercera posició, respectivament. Ramon, que va torçar-se el turmell i va acabar la prova coixejant, va finalitzar els 4.250 metres amb una temps de 14.18, 30 segons d'avantatge sobre Quílez.