figueres - manresa

? ue figueres. Ureña, Teixi (Eric Díaz m.70), Pol Compte, Cruz, Murga, Fageda, Pedro del Campo (Houssam m.87), Moñino, Karam (Xavi Arias m.76), Grau i Feixas (Albert Sánchez m.83). ? manresa ce. Cañadas, Moha, Dennis, Mamadou, Xavi Pujols (Péramos m.76), Álvaro, Dani Arqués (Joel m.63), Suso, Mario, Fran Rubio (Roma m.50) i Gascón (Jona m.63). ?Gols. 1-0, m.27, Pol Compte; 2-0, m.45, Teixi; 3-0, m.54, Teixi; 3-1, m.90, Joel. ?Àrbitre. Sr. Pérez Fernández. Groga als locals: Murga; i als visitants: Mario i Joel. ?incidències. Uns 350 espectadors a l'estadi Municipal de Vilatenim.

El Figueres va ampliar l'avantatge al capdavant de Primera Catalana en guanyar per 3-1 el Manresa a Vilatenim.

Ni el pes no desitjat que el Figueres s'havia hagut de carregar a l'esquena per obrir la porta de casa seva al Manresa en forma de múltiples absències -Alforcea, Serra i Jairo, per sanció, i Argi, Toti, Sile, Gallego i Luque, per lesió- van poder empènyer cap enrere un equip, el blanc-i-blau, que va convertir el duel en un monòleg en gran mesura i que, fins i tot, es va permetre la llicència de fer debutar els juvenils Albert Sánchez (m.83) i Eric Díaz (m.76) i el jugador del filial Houssam (m.87).

La Unió va entendre bé el trencaclosques dissenyat per Arnau i Punsí, que se la van jugar disposant una línia defensiva de només tres jugadors. Una primera embranzida dels del Bages va servir per estimular un Figueres que es va deixar de romanços i va anar per feina. Movent la pilota amb seny d'aquí cap allà i d'allà cap aquí, va acabar fent el que va voler amb el rival. Primer va aparèixer Pol Compte per treure's del barret un obús des de la frontal que es va encaixonar a l'escaire dret de la porteria visitant. I després Teixi amb un doblet van certificar un triomf que permet al Figueres eixamplar diferències al capdavant de la classificació.

palamós - montcada

? palamós cf. Bayona, Chicho, Múrcia (Cabratosa m.70), Marc Vila, Ritxi, Javi Revert (Pajares m.87), Cano, Sergi Romero, Quintanilla (Elías Martí m.52), Narcís (Bernat Sàbat m.88) i Subi. ? montcada Plancheria, Sergio Fernández (Jiménez m.72), Mir, Pacheco, José Maria Fernández, Pueyo, Norbert (Alberto Sanchís m.65), Alejandro Gonzàlez (Amador m.53), Àngel Cuéllar (Yeboah m.53), Armengol, Nacarino (Edu López m.53). ?Gols. 1-0, m.3, Javi Revert; 2-0, m.47, Marc Vila; 3-0, m.55, Marc Vila. ?Àrbitre. Sr. José Barrera. Va amonestar amb targeta groga als jugadors locals: Javi Revert i Sergio Romero; i als visitants: ?incidències. Uns 200 espectadors al Nou Estadi Municipal de Palamós.

El Palamós s'apropa a un punt del segon classificat després de vèncer ahir amb comoditat al Montcada a casa en el segon partit amb Edu Vílchez a la banqueta del degà. El tècnic es va estrenar al Nou Estadi amb una victòria contundent dibuixada gràcies a un joc ofensiu, molt atractiu per l'espectador i amb un Marc Vila brillant, autor de l'assistència per Javi Revert en el primer gol i golejador per partida doble que van fer inútil qualsevol intent de remuntada dels visitants.

Amb la segona victòria de Vílchez al seu caseller, els palamosins continuen retallant punts i ara ja tenen el segon classificat, Mollet, a un punt i el líder Figueres a 4.

vilassar de mar - lloret

? vilassar de mar. Rafa, Cantó, Marc Grau, Alberto Peke Aybar, Uri Grau, Uri Serra (Rodri m.78), Àlex (Finidi m.83), Willy, Molina, Mendoza (Edu m.67) i Marc Ariño. ? lloret cf. Jaume Prado, Jordi Valls, Àlex Bertran, Seco, Txema, Ibi, Riki (Albert Marcos m.70), Ribas, Dani Pecci (Dani Cuerba m.51), Bader (Ball-llosera m.62) i Cristian (Nuja m.75). ?Gols. 1-0, m.45, Peke Aybar (penal); 1-1, m.85, Seco; 1-2, m.90, Dani Cuerba. ?Àrbitre. Sr. Bastidas Torres. ?incidències. Unes 200 persones a l'estadi Municipal Xevi Ramon de Vilassar de Mar.

El Lloret va sumar una victòria important davant del Vilassar de Mar que el permet sortir dels llocs de descens. El triomf per la mínima va fer justícia al joc d'ambdós conjunts sobre el terreny de joc.

Si bé al primer temps les forces estaven igualades, en el segon, el conjunt d'Edu Urdiales va neutralitzar el gol de penal provocat per Molina, el millor jugador del Vilassar, i marcat per Peke, i es van fer amb el control del partit.

Això va permetre que es patís en el transcurs de la segona meitat, però finalment, en el minut 75, Seco va rematar al fons de la xarxa una falta lateral i empatava l'enfrontament.

El gol de la victòria va arribar a l'últim minut, quan Dani Cuerba va aprofitar el rebot després d'una vaselina de Marcos.

cerdanyola - guíxols

? cerdanyola del vallès fc. Coca, Ahufinger, Peter, Frank, Ivan Serrano (Belda m.89), Morales, Valderas (Mellado m.56), Álvaro Gómez (Turo López m.46), Casto (Mejía m.81), Fité, Chica. ? ad guíxols. Sergi Andrés, Cervera (Ros m.81), Pedregosa, Peke, Chicho (Moha m.89) Guille Iglesias, Marc Medina, Ferran Nierga, Fàbregas (Pau Sala m.76), Butra (David Sánchez m.65), Tena. ?Gols. 0-1, m.54, Marc Medina (penal); 1-1,m.68, Turo; 2-1, m.76, Morales; 3-1, m.85, Peter. ?Àrbitre. Sr. Gurrera Farnós. Groga als locals: Valderas, Morales i Coca; i als visitants: Guille Iglesias i Adrià. ?incidències. Unes 150 persones a l'Estadi Municipal de la Bòbila.

El Guíxols es va estavellar en el petit camp del Cerdanyola, on va emportar-se cap a casa una derrota per un clar 3-1, un resultat que manté el conjunt ganxó en posicions de descens.

Els dos primers gols locals van néixer de sengles llançaments de córner, mentre que el tercer el va aconseguir l'equip barceloní després d'una jugada en què Peter va sentenciar. Prèviament, Marc Medina havia transformat un penal que hauria hagut de suposar l'expulsió de Coca.

El Guíxols, a més, va estavellar tres pilotes al pal durant l'enfrontament. No obstant això, segueix en posicions de descens una jornada més.