L'expilot de Toro Rosso Jaume Alguersuari ha assegurat que la seva carrera al gran circ de la Fórmula 1 "no acaba" amb la seva expulsió de l'equip filial de Red Bull, com va anunciar l'escuderia aquesta setmana, i ha assegurat que pròximament tindrà "bones notícies "respecte a un futur que encara sense rancor i amb positivisme.

"Sé que vindran noves notícies. Sé que estic més tranquil que quan estava a Toro Rosso i confio en mi, sobretot per la meva edat i a més perquè he complert la meva feina. He fet un bon any, hem donat coses positives a Toro Rosso i no continuarem més amb ells, però la meva carrera esportiva a la Fórmula 1 no acaba aquí", ha manifestat en roda de premsa el català.

Encara incrèdul per la decisió de Toro Rosso, ha assegurat tenir la consciència tranquil•la i no va voler criticar l'equip Red Bull. "Tinc la consciència tranquil•la d'haver fet una bona feina, tant jo com el meu company d'equip. Tinc molt per demostrar i fer. Sóc l'amo del meu destí des d'ara i ja no depenc d'una empresa o marca", ha etzibat.

"Hi ha moltes coses per fer a la vida, a la Fórmula 1 o fora d'ella. Tinc moltes ambicions i objectius per complir. No estic ni trist ni enfadat, sí sorprès. Ens ha sorprès a tots, igual que quan fa dos anys em van dir que conduïa a Hongria el 2009. Però tinc la mateixa motivació i ganes de seguir endavant, i lluitar, que tenia quan estava a Toro Rosso", ha afirmat en aquest sentit.

Preguntat pel seu futur, que podria passar per l'escuderia Hispania (HRT) o per ser tercer pilot a Red Bull, a l'ombra del campió Sebastian Vettel i Mark Webber, va ser contundent: "No sé res". Això sí, creu que és "positiu" no seguir a Toro Rosso.

"No els tinc cap tipus de rancor a Red Bull o Toro Rosso, a l'inrevés. Els agraeixo tot el que m'han donat. No he vingut a dir que és una mala notícia no estar amb ells, òbviament m'hagués agradat continuar en F1 . No vull jutjar-lo, m'ha sorprès. Si la decisió és dolenta o bona ells sabran", ha etzibat.

I és que el de Barcelona és conscient del car que està el seguir a la Fórmula 1. "Tenir un volant serà bastant complicat per a l'any que ve però no perdo la il•lusió. Vull ser campió del món i continuar a la Fórmula 1. A la vida tens un somni, per a mi és ser campió de Fórmula 1", ha reiterat.

"Fa una setmana pensava que estava cent per cent en l'equip i ja no. Em motiva la Fórmula 1 i vull continuar corrent. Ara mateix tinc 21 anys i estic en el millor moment esportiu i professional de la meva vida. No sé què faré però tindrem bones notícies en breu i encara queda molt perquè comenci la Fórmula 1 i per decidir què vull fer. Sóc molt objectiu i encara hi ha moltes coses per fer", ha afirmat sobre el seu futur.