Àngel Mullera va recollir ahir la seva segona victòria consecutiva al Circuit Gironí de Cros en la quarta prova del campionat que ahir es va disputar al Circuit de les Ribes del Ter de Girona després de guanyar la setmana passada a Sant Hilari Sacalm. La catorzena edició del cros gironí va aplegar gairebé 700 corredors, que van pendre la sortida en les 13 curses diferents que es van disputar en un traçat ple de fang, aigua i desnivells que va posar a prova la seva resistència. El lloretenc va dominar la prova reina masculina, que consistia en una distància de nou quilòmetres, després de mantenir un frec a frec molt intens des de l'inici de la cursa amb Oumrim Jamal (Girona Costa Brava). La medalla de bronze va ser per a l'atleta del Runner's World, Rodrigo Torres, que va acabar just per davant del guanyador de la passada edició de la cursa, Xavi Planas (Castellar). Entre els promesa masculins el guanyador va ser Ignasi Baldellou (GEiEG).

En categoria femenina, la més ràpida va ser Mari Carmen González (Laietana) seguida de molt a prop per Encarna Garcia (Vic) i de la promesa banyolina Esther Guerrero (FC Barcelona).

La cursa de júnior i veterans va oferir un bonic espectacle. Ahir es va apuntar la victòria Pedro Ruiz (TR Running) per davant de Ramon Senar (Sant Celoni). En la categoria de júniors masculins, el lloret la Selva va aclaparar situant quatre atletes en les cinc primeres posicions liderats per Andreu Mañosa, a qui només Jose Alberto Herrera (Nou Barris) va seguir el ritme. A les curses de promoció cal destacar la nombrosa participació dels escolars de Girona. El Consell Esportiu del Gironès i les escoles de la ciutat van promoure l'esport entre els més petits, per això ahir 400 infants van participar en la prova.