El binomi format per l'actual campió d'Europa FIA de ral·lis històrics, el noreuc Valter Ch. Jensen, i la potència i agilitat de Lancia Rally 037 va mostrar-se imbatible al damunt de l'asfalt gironí i es va coronar campió de la 59a edició del Ral·li Costa Brava. Malgrat això, el Mitsubishi Lancer 2000T d'Ernst Harrach va ser primer al final de la primera jornada i va aconseguir mantenir el lideratge durant la major part de la segona. Però als revolts d'Els Àngels el voluminós Mitsubishi va veure's superat pel Lancia. El tercer lloc del podi va ser per a l'italià Marco Bianchini (Lancia Rally 037), guanyador de la passada edició del Ral·li gironí. El gironí Enric Xargay (BMW 2000) va acabar en la quarta posició final, a gairebé dos minuts de Jensen. En la classificació general de regularitat FIA, la sorpresa la va donar l'italià Raffaello Raimondo (Porsche 911-T), que va superar en l'últim moment el francès Ghislain Gaubert (Porsche 911). La participació d'enguany va ser de primera fila, i un total de 119 vehicles -dels 124 inscrits- van pendre la sortida divendres passat.