El Llagostera continua amb la bona línia de joc i resultats i ahir va fer mèrits per tornar del Muncipal Sagnier amb més botí que l'empat final. Els gironins van necessitar que el Prat els masegués un parell de vegades per reaccionar i oferir la seva millor versió per acabar capgirant el marcador i gaudir d'ocasions de sobres per endur-se els tres punts. El primer cop va arribar només començar el partit quan Quim Boadas, en un intent de rebutjar la pilota a córner amb el cap després d'un refús d'Ivan Portolés, va introduint-se-la al fons de la seva porteria. El partit es posava coll amunt ben aviat però quedaven molts minuts per a la reacció. Encara trigarien en arribar els millors minuts del Llagostera que abans encara va haver de veure com el Prat, mitjançant Jaime, va enviar un fort xut des de la frontal que va eixir llepant el travesser. El Prat creava tot el perill fins que el Llagostera va decidir que ja n'hi havia prou. El conjunt d'Oriol Alsina es va treure la son de les orelles i Eloi Amagat, en un llançament de falta va fer estirar-se de valent el porter Imanol. Era la primera aproximació dels gironins que, a la segona, ja no van perdonar. El gol de l'empat va arribar a pilota aturada quan Marc Plaja va rematar, amb el cap, una centrada des de la banda de Jordi Roca.

El partit es podria haver tornat a complicar quan l'àrbitre, després de no veure un penal a Pedrito, en va xiular un -clar això sí- en contra del Llagostera d'Aimar a Fran Arévalo. Tot i això, el llançament del davanter local Jaime va sortir desviat.

Després del regal del Prat, el Llagostera va anar per feina a la represa i en una jugada de tirada de tiralínies, va avançar-se al marcador. Va ser una acció iniciada per Portolés que va servir ràpid per Roca. El garrotxí, una esplèndida cabalcada, va combinar amb Mas que va cedir perquè Pedrito, dins de l'àrea, afusellés Imanol amb un xut per baix. L'avantatge gironí no va durar gaire. A l'equador de la segona part, el Prat va aconseguir tornar a anivellar el marcador després d'una pèrdua de pilota al mig del camp que va permetre Haro culminar un ràpid contracop.

Els minuts finals van ser d'autèntic infart i qualsevol dels dos equips s'hauria pogut acabar enduent els tres putns. Així després d'un perillosíssim xut de Fran Arévalo que Portolés va desviar, el llagosterenc Vallho va veure com un defensor salvava, sota pals, la seva rematada a la sortida d'un córner.