Futbol

L'àrbitre Romero Mota, reconegut als Amos de l'Àrea per la seva dedicació

El col·legiat de Sant Climent Sescebes, de 56 anys, es retira després de vint temporades xiulant en futbol base i amateur, fins a Segona Catalana

Romero Mota, acomiadant-se dels camps a la Jonquera, dies enrere

Romero Mota, acomiadant-se dels camps a la Jonquera, dies enrere / CEDIDA UE LA JONQUERA

Lluís Ribera

Lluís Ribera

La 13a edició dels Premis Amos de l’Àrea, impulsats per l'EMPORDÀ, amb la col·laboració del Consell Esportiu de l'Alt Empordà i la Federació Catalana de Futbol, premiarà els porters i els golejadors més encertats de les 11 categories de futbol territorial amb equips representants de l'Alt Empordà, entre Tercera RFEF i Quarta Catalana masculina, i entre Primera Catalana i Amateur Futbol-7 femenina. Enguany també s'hi inclourà el futbol sala femení i masculí de Primera i de Segona Catalana.

La gala d'entrega dels guardons tindrà lloc el dijous 20 de juny (19.30 h) a l'Auditori dels Caputxins de Figueres. L'entrada és lliure, amb espai limitat, i us hi podeu inscriure aquí.

Des de la temporada 2014/15, els Amos de l’Àrea també premien la tasca d’un àrbitre. En la 13a edició, el Comitè Tècnic d’Àrbitres, de Figueres, que s’encarrega d’escollir el premiat, ha volgut reconèixer la figura del veterà César Romero Mota. El col·legiat de Sant Climent Sescebes, de 56 anys, es retira després de vint temporades. Romero Mota ha xiulat en futbol base i en futbol amateur, fins a Segona Catalana, i a partir del proper curs formarà part de la directiva del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Figueres.

En anteriors edicions, els Amos de l’Àrea han reconegut els següents àrbitres del CTA de Figueres tant pels ascensos de categoria com per al reconeixement a la trajectòria: Luis Ruiz Asensio, Juan Manuel Garcia, Juan Espinosa Díaz, Josep Faig Pijoan, Pol Arenas Mora, Isaac Rodríguez, Jan Cobos Pujol i Deray Palou Bayona.