La selecció espanyola de la qual en formava part el palista banyolí Albert Corominas va vèncer ahir en el Gran Premi K-4 de Castella i Lleó de seleccions nacionals. Els palistes espanyols van imposar-se tant a la Regata d'ahir al llac Sanàbria a Galende, prop de Zamora, com a la del dissabte en la primera prova celebrada a les aigües del riu Pisuerga al seu pas per Valladolid.

La selecció, a part del banyolí Corominas, estava formada pel gallec Iván Alonso, excompany del palista del CN Banyoles, el palentí Jorge Alonso, actual company de Corominas en K-2 amb el qual ja van penjar-se la medalla de bronze fa dues setmanes a la primera prova de la Copa del Món de Marató a la localitat txeca de Tyn nad Vltavou, i Walter Bouzán.

Si a la regata del Pisuerga els palistes espanyols van vèncer amb un marge còmode de 10 segons, al llac Sanàbria la victòria va ser més cara. Corominas i els seus companys es van haver d'esforçar de valent per superar a l'esprint el combinat teutó compost per Sebastian Lindner, Norman Zaha, Niklas Kux i Gordan Harbretch. Tercers van ser els txecs.

Corominas participarà el 7 d'agost en el descens del Sella. Però el màxim objectiu del banyolí és el Campionat d'Espanya de Zamora, el 22 d'agost. El bot que venci en el selectiu serà qui participi en el Mundial de Piragüisme de Banyoles el proper setembre.