L'entrenador de l'Inter de Milà, Jose Mourinho, va anunciar que el partit d'anit, en què el seu equip es va imposar al Bayern Munic a la final de la Lliga de Campions, podria ser el seu últim partit com a entrenador dels 'neroazzurri', i que el seu destí passa pel Real Madrid.

"Aquest en principi seria el meu últim partit i conflueixen nostàlgia i tristesa, amb alguna llagrimeta", ha assenyalat, eludint encara donar per fet el seu fitxatge pel Reial Madrid, però reconeixent que és la seva única opció.

"Si començo una vida nova serà aquí (a Madrid). L'Inter és una opció i el Real l'altra. Entre els dos clubs hi ha hagut respecte i necessito una mica de temps per veure què volen de mi, si estic a l'altura de donar allò que esperen i és una cosa que em motivi", ha valorat.

El portuguès va assegurar que encara no ha parlat amb Florentino Pérez, però va fer broma dient que ho farà "a partir de demà". "No conec el projecte i per això no dic que sóc l'entrenador del Madrid. Sóc entrenador de l'Inter i estic enormement orgullós. I si acabo sent l'entrenador del Real serà perquè és un equip d'una enorme dimensió que està en sintonia amb el meu afany d'assumir reptes".

"El Madrid és un club que vol guanyar coses grans, però per això no n'hi ha prou amb una samarreta ni és qüestió de diners. No amb això es fa un guanyador, és l'actitud mental. L'Inter ha acabat sent una fantàstica família i tothom ha ajudat i això és el fet més meravellós que he aconseguit, forjar aquesta família", va sentenciar.

A més, es va referir a allò li va agradar i a allò que no del 'calcio': "No m'ha agradat haver de veure tants partits des de la tribuna, m'agrada estar a la banqueta i m'he passat dos mesos a la tribuna i això és horrible".

"M'ha agradat aprendre a manejar la passió, que també hi ha a Espanya. M'han sortit bastants cabells blancs i ha canviat el meu aspecte. He après molt i estic molt satisfet".

Pel que fa al seu estil, s'ha defensat d'allò que considera "una espècie de provocació des del punt de vista tècnic o futbolístic". "S'ha dit una i una altra vegada que juguem de manera defensiva i els he atrapat. Els dos volíem guanyar i la nostra identitat no l'hem perdut de vista", va dir.

"Hem estat aquí sempre fent pinya, amb jugadors al centre del camp, forts a la contra", ha assenyalat, considerant que sobre el Bernabéu va jugar "un equip fantàstic".

Així, va considerar que la d'ahir va ser "una final excel•lent, d'altíssima qualitat". "L'Inter ha guanyat merescudament no només per aquest partit sinó per tota la seva trajectòria fins aquí", va sentenciar.

En un altre ordre de coses, va confirmar, com ja va avançar ahir, que la "resposta" del seu "cos" ha estat la mateixa que abans de la final que va guanyar contra el Porto. Aquest en principi seria el meu últim partit i conflueix, nostàlgia tristesa amb alguna llagrimeta", va dir.

D'altra banda, va elogiar Materazzi, que "sempre hi és quan se li ha necessitat aquesta temporada i que probablement ha disputat la que podria ser la seva última final d'aquest tipus" i va assegurar que el va treure al camp "perquè s'ho mereixia".