Aquesta vegada el gran protagonista de la jornada de la NBA no va ser Pau Gasol, sinó el seu germà Marc, que amb el seu tretzè doble-doble (20 punts i 11 rebots) es va convertir en factor decisiu del triomf que van aconseguir els Grizzlies de Memphis. Marc Gasol va estar sempre present amb punts decisius, primer en el quart període, quan en va anotar 10 i després en la pròrroga, tots dos des de la línia de personal que van decidir el triomf per 116-111 dels Grizzlies davant dels Wizards de Washington.

L'expivot de l'Akasvayu, que va concloure el partit amb 20 punts i 11 rebots, va anotar amb 9,5 segons per concloure la pròrroga els dos tirs de personal que van donar als Grizzlies un parcial de 115-111 que va esdevenir l'avantatge definitiu. Gasol, que va jugar 45 minuts, va aconseguir el tretzè doble-doble de la temporada després d'anotar 8 de 12 tirs de camp i 4-4 des de la línia de personal, i va repartir també tres assistències que van ajudar els Grizzlies (14-16) a tenir la quarta victòria consecutiva en el seu camp del FedExForum, de Memphis.

"Tenim confiança en cadascun de nosaltres", va declarar Marc Gasol a la conclusió del partit. "Sabem que podem fer jugades i, encara que ens quedem una mica sense forces en un moment determinat del partit, al final aconseguim la victòria i això és el que compta".

Pitjor van estar d'energia els Lakers, inclòs el seu germà Pau Gasol, que aquesta vegada no va poder ajudar l'escorta Kobe Bryant per evitar la derrota dels campions de lliga per 118-103 davant els Suns.