El director esportiu del Girona FC, Javi Salamero, sembla no tenir cap dia de descans i pràcticament cada dia que passa incorpora una nova peça per al nou projecte de Segona A. Ahir, el vuitè fitxatge d'aquest estiu va ser el lateral esquerre de l'Oriola Mikel Amantegui, amb el que la plantilla de l'entrenador Raül Agné arriba ja a les 20 peces.

Amantengui és un jugador molt conegut a Segona divisió B, on ha militat en la Reial Societat B (1999-2000) el Cultural Leonesa (2000-02), el Sabadell (2002-04), el Badalona (2004-06) i l'Oriola, club d'on procedeix. A diferència de la majoria de fitxatges que ha fet el club de Montilivi fins ara, Mikel Amantegui (de 29 anys i que medeix 1,78 metres i pesa 75 quilos) s'ha compromès només per una temporada.

El lateral esquerre basc, que es va formar en el planter de la Reial Societat, destaca per ser "un defensa ràpid que tanca molt bé la banda i que utilitza els dos peus indistintament", explicava ahir Javi Salamero. A més a més, el director esportiu del Girona assenyalava que "es tracta d'un jugador molt potent en el joc curt i correcte en el joc aeri, que té unes condicions molt diferents als jugadors que teníem fins ara".

Per tancar la plantilla, Salamero només ha de contractar un altre lateral esquerre, un interior esquerre i un davanter.