12 de setembre de 2019
12.09.2019

Desbordaments de rius i múltiples destrosses a València per les fortes pluges

El Clariano s'ha desbordat a Ontinyent i ha obligat a desallotjar Cantereria

12.09.2019 | 11:39
Imatge del riu.

La gota freda que des de primera hora d'ahir està afectant a tota la Comunitat Valenciana i que va obligar a suspendre les classes a 45.000 alumnes empitjorarà en les pròximes hores. De fet, l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat l'alerta roja (risc extrem) per fortes pluges al litoral sud de València i en tota la província d'Alacant, a més de a Múrcia, i adverteix d'una "situació meteorològica molt adversa".


El Clariano es desborda a Ontinyent i obliga a desallotjar Cantereria


El temporal ha deixat en les últimes hores prop de 297 litres per metre quadrats acumulats a Ontinyent, una quantitat d'aigua que ha desbordat el riu Clariano i ha obligat a desallotjar els veïns del carrer Cantereria, que conviuen enganxats a la llera i que han hagut de ser evacuats d'urgència.

La situació de la barriada ha obligat bombers i serveis d'emergència a posar fora de perill alguns residents de més edat o amb menys mobilitat per un barranc escarpat a la part posterior dels habitatges. Altres veïns han estat a la part superior dels seus immobles esperant que escampés el temporal. Al voltant de les 11 hores, la baixada del nivell del riu ha permès als bombers entrar a les cases negades.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho