05 de abril de 2019
05.04.2019
Roses

Roses obre dilluns les inscripcions de la Festa a la Vellesa d'enguany

La celebració, molt arrelada al municipi, compta cada any amb una gran participació i en aquesta edició s'hi suma la generació del 1949

05.04.2019 | 11:59
Imatge d'època de la Festa de la Vellesa de Roses.

A partir del dilluns, 8 d'abril, i fins al divendres 12, l'Ajuntament de Roses mantindrà obertes les inscripcions per assistir a la Festa d'Homenatge a la Vellesa 2019. Els interessats han d'adreçar-se, entre el 8 i el 12 d'abril, al Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) de l'Ajuntament de Roses, de 10 a 13 h. Per participar, cal estar empadronat a Roses.

El pròxim 4 de maig de 2019 tindrà lloc a Roses la 71a edició de la Festa d'Homenatge a la Vellesa. La celebració, molt arrelada al municipi, compta cada any amb una gran participació i en aquesta edició s'hi suma la generació del 1949.

La celebració d'enguany s'iniciarà a partir de les 11:30 h, amb la concentració de tots els homenatjats, padrins i autoritats davant l'Ajuntament, a la plaça de Catalunya, per dirigir-se cap a l'església parroquial acompanyats de la Colla Gegantera.

A les 12 h tindrà lloc l'ofici solemne a l'església parroquial. A partir de les 13:30 h s'obrirà l'acte públic d'Homenatge a la Vellesa a la plaça Frederic Rahola i, a les 14 h, es farà el dinar mariner. Tot seguit es farà el lliurament de medalles commemoratives als homenatjats que assisteixen a la festa per primera vegada. La festa finalitzarà amb un ball.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho