Es va deixar la bossa oblidada sobre el capó i van volar 800 euros en bitllets. Va passar a l'AP-9 (Autopista de l'Atlàntic, Galícia), a l'altura de Narón (La Corunya). Una patrulla de Trànsit de la Guàrdia Civil de Ferrol va ajudar una dona a recuperar part dels diners perduts que van localitzar en una claveguera a la mitjana de la via. Una altra part la va trobar el marit de la senyora.

La patrulla va observar un vehicle aturat al voral de l'autopista i una dona al seu costat visiblement nerviosa. En apropar-se els agents, els va comunicar que se li havia quedat la bossa de mà a sobre del capó del vehicle i que possiblement li havia caigut. Va dir que al seu interior portava dos mòbils i dos sobres amb una quantitat significativa de diners i que el seu marit, que també es trobava a la zona, ja havia recuperat 180 euros.

Els guàrdies civils de servei van iniciar la recerca per la zona i van trobar una important quantitat de bitllets a la mitjana de la via, en una claveguera amb reixes, així com el DNI de l'afectada. Amb un pal, els agents van aconseguir recuperar tots els diners.