29 de desembre de 2018
29.12.2018

L'Open Arms salpa des d'Algesires cap a Barcelona després de desembarcar 300 immigrants

El vaixell prepararà al port català la seva propera missió solidària

29.12.2018 | 17:34
El vaixell Open Arms a Algesires.

El vaixell Open Arms, que va desembarcar ahir a més de 300 immigrants al port d'Algesires (Cadis), ha salpat aquest matí amb destí al port de Barcelona, segons han informat a Efe fonts de l'ONG catalana Proactiva Open Arms.

El vaixell, dedicat a tasques de rescat en el Mediterrani central, va localitzar el passat 21 de desembre a més de 300 immigrants davant de les costes de Líbia, als quals finalment va traslladar a Espanya després de vuit dies de navegació i que les autoritats de Malta neguessin l'accés a port i les de França i Itàlia no responguessin als seus requeriments.

Proactiva Open Arms assenyala que el viatge fins al port de Barcelona és el pas previ per continuar amb la seva labor humanitària i per "posar tot a punt per a la primera missió de 2019".

Entre els 308 immigrants que van arribar ahir a bord d'"Open Arms" hi havia 137 menors, molts dels quals no estaven acompanyats i fugien de la guerra a Síria i Somàlia.

Tant els més grans com els menors d'edat estan sent identificats al Centre d'Atenció Temporal a Estrangers (CATE).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho