13 de abril de 2016
13.04.2016

Fernández Díaz nomena el director de La Razón comissari honorari

El sindicat policial SUP critica la decisió del ministre i diu que la distinció "avaregonyeix" tots els policies

13.04.2016 | 19:34
Maruhenda i Fernández Díaz

El ministre de l'Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, ha decidit nomentar eel director del diari La Razón, Francisco Marhuenda, com a comissari honorari. Per al Sindicat Unificat de Policia, la decisió "avergonyeix" a tots els policies.

En un comunicat, el sindicat majoritari de la Policia, titlla de "vergonya" la decisió de Jorge Fernández Díaz, a qui retreu ser "un dels pitjors ministres de l'Interior per a la Policia".

Segons el parer de l'organització sindical, el nomenament de Marhuenda com a comissari honorari pot incórrer en algun tipus d'il·lícit, doncs la concessió d'aquest títol venia regulada mitjançant el derogat reglament orgànic de la policia governativa de 1975 i que ara estava pendent de contemplar-se en el desenvolupament normatiu de la llei de Personal de la Policia aprovada l'any passat.

El sindicat recorda que Marhuenda ha estat condemnat per l'Audiència Provincial de Barcelona per intromissió a l'honor d'un comissari principal del que va difondre "informacions falses que li atribuïen actuacions il·legals que es va demostrar mai va cometre".

Un ministre polèmic

Fernández Díaz, conegut pel seu fervor religiós, ha adoptat diverses decisions polèmiques en els darrers anys com a ministre, entre elles la condecoració de dues verges.

Fa pocs mesos, en una entrevista a La Vanguardia, el ministre reconeixia ser de missa diària i que comptava amb un àngel de la guarda, al que anomena Marcelo, que l'ajuda en les petites coses de cada dia, com ara aparcar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema