20 de novembre de 2014
20.11.2014
Cooperant de Metges Sense Fronteres

Repatrien des de Mali a una metgessa espanyola per possible infecció d'Ebola

La dona s'hauria punxat accidentalment amb una xeringa quan posava una injecció a un afectat per la malaltia

20.11.2014 | 22:04

Espanya repatria aquesta matinada des de Mali una cooperant espanyola de Metges Sense Fronteres per possible contagi d'Ebola. La metgessa, que s'ha punxat amb una agulla quan manipulava un infectat la matinada de dijous, arribarà en un avió medicalitzat aquest divendres al matí a Madrid i ingressarà preventivament a l'Hospital Carlos III. El portaveu del comitè especial per a la gestió de la crisi de l'Ebola, Fernando Simón, ha assegurat que durant les primeres 48 hores des de l'incident no hi ha perill de contagi, per la qual cosa ha afirmat que és un trasllat de poc risc. De moment no se sap si la metgessa s'ha infectat, però Simon ha destacat que, si és el cas, ja estarà "perfectament atesa".

Simón no ha pogut determinar quin percentatge de probabilitats hi ha que la metgessa s'hagi contagiat en l'incident, però ha afegit que en un accident per via parental com és el cas, la probabilitat d'infecció és "relativament alta".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema