El portaveu del grup del PPC al Parlament, Enric Millo, ha considerat avui que el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, va saber ahir "donar la cara" i afrontar els problemes derivats del 'cas Bárcenas'.

En unes declaracions a Catalunya Ràdio recollides per Efe, Millo ha indicat que el PPC se sent "satisfet" per la compareixença de Rajoy ahir al parlament, i ha elogiat el fet que fos "capaç d'admetre que es va equivocar en haver confiat en una determinada persona" (l'extresorer del PP Luis Bárcenas).

Això significa, ha interpretat el portaveu del PP al parlament català, que "ha donat la cara i ha afrontat els problemes", el que és positiu perquè "el que no admeten els ciutadans és que se'ls ocultin les coses i que se'ls menteixi".

Segons Enric Millo, el que va fer el líder del PP "va ser un acte de dignitat humana i reconeixement del que a tots ens pot passar, perquè a ningú li agrada que se't pugui colar a casa algú que no mereix la teva confiança".

Després de marcar distàncies respecte al 'cas Palau' i la possibilitat que CDC rebés finançament il·legal, Millo ha indicat que "és necessari que l'ètica es recuperi en la política i que els dirigents puguin donar les explicacions pertinents i actuar amb transparència"