Aquest 2022 haurà estat un any molt especial per al centre Optipunt de Figueres, ja que amb pocs mesos de diferència ha celebrat els vint-i-cinc anys de la seva obertura i l’estrena d’unes noves instal·lacions a la plaça de l’Escorxador de Figueres.

Ahmad Zaben amb l’alcaldessa Lladó, el vicealcade Casellas i els regidors Amiel i Marcos. Irene Roé

L’acte inaugural del nou centre Optipunt, ubicat en el local que abans havia ocupat la Caixa de Catalunya, va tenir lloc dissabte al vespre amb una festa que va comptar amb la participació de clients, amics, proveïdors, representants municipals i l’equip professional de l’empresa. Tots ells van fer costat al doctor Ahmad Zaben, fundador d’Optipunt, i a la seva família. «Estrenem unes instal·lacions modernes, que dupliquen l’espai que teníem fins ara al carrer Concepció, amb equip tecnològic molt avançat i amb una planta superior en la qual s’hi troben les diferents consultes de les nostres especialitats», apunta Ahmad Zaben.

La seva filla Sara va ser l’encarregada d’acollir els convidats. «Estic molt orgullosa del meu pare i de tot el que ha aconseguit. Esperem que aquest nou centre doni un bon servei a Figueres i a tota la comarca. Ben aviat incorporarem noves tecnologies per a potenciar els nostres serveis i especialitats».

L’alcaldessa Agnès Lladó va prendre la paraula per a destacar «la feina d’Optipunt, una empresa més que consolidada a la ciutat, amb vint-i-cinc anys de trajectòria i que, a més a més fa ciutat, que és el que volem totes les figuerenques i els figuerencs». Lladó també va posar èmfasi en «el canvi que aquesta nova obertura permet fer a la imatge de la plaça de l’Escorxador, que ens fa sentir la ciutat més nostra en aquest emblemàtic espai».

Optipunt Figueres

  • Adreça: plaça de l'Escorxador, 1, Figueres
  • Telèfon: 972 506 386
  • Web: www.optipunt.com