L'Escala

Clínica Dental Pifarré, professionals per a garantir el nostre millor somriure

Un centre de llarg recorregut amb experiència contrastada

Emporda.info

Darrere d’un bon somriure sempre hi ha una higiene correcta de la zona bucal i, quan s’escau, el tractament preventiu o l’actuació d’un equip professional amb experiència. Aquest és el cas de la reconeguda Clínica Dental Pifarré, amb setze anys de presència a l’Escala, amb una llarga trajectòria que l’avala fruit de la seva presència de més de quaranta anys a Barcelona. «Això implica un ampli coneixement a l’hora de tractar els pacients, de realitzar diagnòstics mèdics i també d’oferir els corresponents tractaments», explica Marc Pifarré, responsable del centre.

La qualitat i el tracte personalitzat distingeixen el servei que ofereix Clínica Dental Pifarré, a l’Escala, tal com molt bé pot testimoniar la llarga llista d’usuaris que confien en aquest centre odontològic de referència a la seva àrea d’influència, situada entre l’Alt i el Baix Empordà.

Atenció personalitzada

L’objectiu principal de l’equip de la Clínica Dental Pifarré és que el pacient que els visiti se senti perfectament atès des del moment que entra al centre, així com durant el seu tractament, quan aquest s’acaba, i al llarg del seu manteniment. «Hem sabut evolucionar adaptant-nos a les noves tècniques i mètodes de salut dental per adequar-los a les exigències de l’odontologia actual», afegeix.

Centre ben situat

En aquest sentit, la Clínica Pifarré, que es troba situada a la cèntrica avinguda de Girona del municipi escalenc, a tocar l’accés sud del municipi. Disposa dels darrers avenços tècnics com ara el Tac Dental, Scanner intraoral o la tecnologia Cad-Cam, entre altres.

La clínica de salut dental Pifarré ofereix un ampli ventall de tractaments que cobreixen des de l’estètica dental (facetes dentals i blanquejaments), la implantologia (càrrega immediata, empelts ossis i zigomàtics) i també l’ortodòncia (invisible i lingual), entre altres serveis relacionats amb la seva especialitat. Consulteu la seva pàgina web per a conèixer tots els serveis.

Tots dos són a la vegada professors en diverses universitats d’Odontologia i realitzen ponències a escala nacional i internacional.

Un equip multidisciplinari amb diferents especialistes al servei dels pacients

La Clínica Pifarré de l’Escala, que també compta amb altres centres a Rubí, la Bisbal d’Empordà, Barcelona i les Franqueses del Vallès, destaca també per disposar d’un equip multidisciplinari compost per diferents especialistes. El grup professional està encapçalat pel doctor Marc Pifarré, que disposa d’un Màster en Implantologia i Cirurgia Avançada i Màster en Periodòncia, i la doctora Clara Noguera, Màster en Ortodòncia.

[object Object]