L´Escala disposa, des del mes de juliol passat, d´una nova empresa immobiliària, Inspira Global Inmo, especialitzada en la venda, el lloguer, la rehabilitació i la construcció immobiliària així com en interiorisme i disseny. Impulsada per l´empresari Pere Escat, vinculat al món de la construcció i el disseny, l´acompanya un gran equip de professionals del sector que garanteix la qualitat i rigorositat davant l´intrusisme, «encara molt elevat en aquest àmbit malgrat les mesures que aplica el govern».

Allò que diferencia Inspira Global Inmo d´altres empreses del sector és «un tracte personalitzat amb un seguiment exclusiu i directe per cada necessitat i amb l´ajut i acompanyament de professionals del sector». Ofereix immobles per a tota mena de clients, tant per a inversors com per a particulars que cerquen qualitat i servei en la seva adquisició. Prioritzen les zones properes a l´Escala, sense deixar de buscar o establir lligams de venda en zones més llunyanes. Els preus que ofereixen són ajustats a cada immoble.

L´horari d´atenció a les oficines és de dilluns a dissabte, de dos quarts de deu del matí a la una del migdia, i de dos quarts de quatre a les set de la tarda.