Segueix-nos a les xarxes socials:

Casellas prioritzarà l'Edison i reformar promoció i serveis socials, àrees gestionades ara per ERC, si governa

També proposa abaixar el preu de l'aparcament regulat de zona blava durant els primers cent dies del mandat

Casellas prioritzarà l'Edison i reformar promoció i serveis socials, àrees gestionades ara per ERC, si governaEmporda.info

L’alcaldable del PSC, Pere Casellas, ha explicat avui quines seran les primeres accions si aconsegueix liderar el govern de Figueres. Les mesures són principalment tres i estan relacionades amb la mobilitat; l’activitat econòmica i els serveis socials. Casellas assegura que “els primers dies de govern se centraran en abaixar un 10% el preu de la zona blava; farem la primera reunió amb la propietat de la Sala Edison i també ens reunirem amb l’àrea de Promoció Econòmica i Serveis Socials per implantar millores d’eficiència”.

Al principi d’aquest mandat, amb el PSC a l’equip de govern, ja es va rebaixar un 40% el preu de la zona blava i ara es proposa abaixar-la un 10% més, de manera que en 5 anys s’haurà reduït el cost d’aquesta àrea d’estacionament regulat en un 50%. “La mesura és important per afavorir la mobilitat en una ciutat de serveis que necessita gent i d’això se’n beneficiarà tothom: visitants, residents i, per tant, Figueres”, afirma el candidat del PSC.

La primera reunió amb el propietari de l’antiga Sala Edison, Antoni Escudero, per posar fil a l’agulla al projecte comercial serà un altra mesura prioritària. Amb el nou POUM es pot ampliar la superfície del projecte i “ara cal fer-lo realitat”, diu Pere Casellas.

La tercera acció important serà la reforma de Promoció Econòmica i Serveis Socials, que fins ara ha gestionat ERC, un dels seus socis de govern. Casellas explica que “farem reunions amb el personal per dur a terme la millora d’àrees que no hem gestionat i que requereixen mesures per guanyar en eficàcia”. El PSC aposta per una política de promoció econòmica més enfocada a captar empreses i que disposi d’una borsa de treball més proactiva. Pel que fa als serveis socials, cal fer front al sensellarisme i aprofitar les possibilitats de la borsa d’habitatge social creada en aquest mandat.

Prem per veure més contingut per a tu