Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres per la República anuncia els cinc primers candidats de la llista

Núria Galimany és l'alcaldable de l'agrupació

Figueres per la República anuncia els cinc primers candidats de la llistaDolors Gibert

La candidatura Figueres per la República - Moviment Primàries per la Independència de Catalunya (MPIC) ha fet públics els cinc noms que encapçalaran la seva llista a les eleccions municipals del 28 de maig. La cap de llista serà NúriaGalimany, traductora i intèrpret i actual regidora a l'Ajuntament de Figueres. Darrere tindrà, en aquest ordre, el professor i empresari Josep Vilaplana, l'historiador i exregidor Alfons Romero, l'excoordinadora de l'ANC a Figueres Aurèlia Ramos i l'exsecretari comarcal de CC.OO Antonio Revidiego. A banda dels primers cinc candidats, s'ha anunciat que la llista la tancarà Enric Pujol, historiador i escriptor.

Figueres per la República s’ha creat per a concórrer a les properes eleccions municipals de Figueres amb l’objectiu, com diu el seu programa, de "fer que Figueres sigui una ciutat més participativa, humana, social i habitable". La candidatura ressalta que "cal fer polítiques socials fermes i beneficioses pel bon desenvolupament de la ciutat".

La llista compta amb el recolzament d'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i busca representar una alternativa als partits tradicionals. El grup polític s'implica fermament amb el compromís sobiranista i republicà i reconeix el mandat i la validesa del referèndum d’autodeterminació de l’1 d’Octubre del 2017.

Prem per veure més contingut per a tu