Tot a punt perquè comenci la campanya electoral en què CDC apostarà fort per la victòria a les comarques gironines. Per primera vegada en democràcia, el partit ha escollit la ciutat de Girona per donar el tret de sortida a la cursa electoral en un acte que tindrà lloc demà a partir de les 22 hores als Jardins de la Infància on participaran l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, el candidat de CDC al Congrés per Girona, Jordi Xuclà, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el president de CDC, Artur Mas i el cap de llista de la formació per a les eleccions generals, Francesc Homs.

La demarcació de Girona tindrà un protagonisme destacat durant aquesta campanya. Convergència, que organitzarà més de 150 actes en territori gironí durant el període electoral, apostarà per les trobades de petit format on els candidats de Convergència podran escoltar de molt a prop l'opinió i les inquietuds dels gironins i gironines.

La ruta per prendre el pols econòmic i social al territori farà parada en totes les comarques de la demarcació on es debatran temes d'interès per la ciutadania i se sentirà la seva veu per defensar els seus interessos després de la cita a les urnes.

El cap de llista de CDC a Girona pel Congrés dels Diputats, Jordi Xuclà, assegura que surt a guanyar el 26J per defensar "els assumptes concrets dels catalans i catalanes que, malauradament, encara es decideixen a Madrid". Xuclà, a més, ha avançat que "des de Convergència posarem els nostres vots a preu d'or en benefici de les comarques gironines". També ha assegurat que el partit combinarà la seva "fidelitat absoluta al projecte sobiranista amb una fidelitat absoluta al mandat dels ciutadans que ens demanen que siguem útils a Madrid mentre hi hàgim de ser".