L’Escola Oficial d’Idiomes de Figueres celebra el seu vintè aniversari

Aquest 25 de setembre tornen a començar les classes de francès, anglès i alemany del curs 2023/2024.

La seva metodologia se centra en la pràctica de la llengua i s’avalua als alumnes en l’ús pràctic

Els professors de l’Escola Oficial d’Idiomes de Figueres. | EOI

Els professors de l’Escola Oficial d’Idiomes de Figueres. | EOI / redacció. figueres

Emporda.info

Fa dues dècades que l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) va arribar a Figueres. Com cada any, des d’en fa vint, aquest 25 de setembre tornen a començar les classes de francès, anglès i alemany.

L’escola compta amb set cursos d’anglès del nivell A1 al C2.1, sis de francès del nivell A1 fins al C1. I el curs següent (2024-25) se n’afegirà encara un de nou, el d’anglès C2.2 amb el corresponent certificat oficial. En el cas de l’alemany és una mica diferent, ja que, en aquest cas, tenen cinc cursos de l’A1 fins al B2. A més, cal destacar la metodologia que segueixen a l’EOI perquè, lluny de centrar-se en la gramàtica com succeeix en molts centres educatius, prefereixen centrar-se en la pràctica de la llengua en si. Treballen amb una metodologia moderna que es basa en les competències, és a dir, s’avaluen els alumnes en l’ús pràctic de la llengua.

Les seves classes tenen dues modalitats presencials, on es fan quatre hores setmanals, i semipresencial, els alumnes que trien aquesta modalitat tenen classe presencialment un dia a la setmana de dues hores, i una sessió també de dues hores, asíncrona, en total el curs té un mínim de 130 hores. Les classes són els dilluns i dimecres o els dimarts i dijous, sempre en sessió de tarda i dues franges horàries.

Les EOI són centres públics, per tant, el seu personal docent està format per especialistes en cada llengua. Tots els que la integren tenen titulació superior de filologia o equivalent i han superat el concurs-oposició de l’especialitat.

[object Object]

Adreça: Ronda Sud, 3

Telèfon: 972512124

Web: www.agora-eoi.xtec.cat/eoifigueres/inicio/