Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Escala frega el ple absolut per Setmana Santa

Els dius festius s'ha arribat a una ocupació del 99%

L'Escala frega el ple absolut per Setmana SantaAJUNTAMENT DE L'ESCALA

L'Escala ha fregat el ple absolut aquest cap de setmana de Setmana Santa, superant les expectatives del sector. Els dies festius s'ha arribat a un 99% d'ocupació, quan una setmana abans s'havia fet una previsió que rondava el 77%. Els dies laborables precisament s'ha arribat a un 77%, quan les previsions eren del 55%. D'aquesta manera, la Setmana Santa s'ha tancat 22 punts percentuals per sobre del previst i amb un bon balanç.

També a les oficines de Turisme s'ha registrat un increment d'activitat aquest cap de setmana respecte el mateix període de l'any passat, amb un 37,74% més de persones ateses.

Durant aquests dies hi ha hagut diverses activitats amb una gran afluència de públic, com han estat el Via Crucis Vivent o la Santa Gresca, amb un concert del festival Ítaca que va reunir milers de persones per veure Lildami i Julieta a la platja de Riells. També han coincidit dos esdeveniments esportius de primer ordre, com han estat el campionat d'Espanya de vela infantil de la classe Optimist o el MIC de futbol, que per primer cop tenia les semifinals dels alevins a l'Escala i retransmeses en directe per Gol TV.

També les rutes guiades del Museu de l'Escala (Barri Vell, Víctor Català i taller de barquetes de suro) han superat les expectatives i han penjat el cartell de complert en tots els casos, cosa que fa plantejar la possibilitat d'incrementar el nombre de cara a futures edicions.

"Aquest tret de sortida de la temporada turística i les previsions de reserves actuals de cares a l'estiu, fan preveure una bona temporada pel que fa al nombre de visitants al municipi", remarca la regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Comerç, Marta Rodeja, la qual considera "molt positiu que s'hagin superat les expectatives i l'Escala hagi mostrat un gran nivell d'activitat i de gent que ha respost i ha gaudit del nostre entorn".

Prem per veure més contingut per a tu