Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

La transformació del model turístic en una taula rodona organitzada per l’EMPORDÀ

Se celebra el dilluns 30 de maig, al Cercle Sport, amb la participació de Montse Aguer, Ponç Feliu, Miquel Gotanegra, Eugeni Llos i Jaume Marín

La transformació del model turístic en una taula rodona organitzada per l’EMPORDÀEmporda.info

La llarga etapa de pandèmia, amb les seves conseqüències socials i econòmiques en tots els àmbits, ha generat molts canvis en la manera d’actuar i entendre la vida quotidiana. Les repercussions són moltes i s’han fet notar en destinacions turístiques com la nostra, acostumada a rebre visitants procedents de molts països del món.

A les portes d’una temporada que els experts consideren l’inici de la recuperació de paràmetres anteriors al 2020, el Setmanari de l’Alt Empordà posa a debat el futur del sector turístic a la comarca el pròxim dia 30 de maig, a partir de les 6 de la tarda. L’acte, que se celebra al Cercle Sport Figuerenc amb el títol «La Transformació del Model Turístic», abordarà com fer front als reptes de futur del sector a la comarca de l’Alt Empordà.

Recordeu confirmar la vostra assistència a la jornada «La Transformació del Model Turístic»

Hi participaran Montse Aguer, directora dels Museus Dalí; Ponç Feliu, director del Parc Natural de Cap de Creus; Miquel Gotanegra, president de la Federació Catalana de Càmpings i de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà; Eugeni Llos, director general de Peralada Resort i Bodega Peralada i Jaume Marín, expert en màrqueting i comunicació turística. L’activitat compta amb el suport de Caixabank i la col·laboració del Cercle Sport Figuerenc.

Aquesta jornada a Figueres parteix de la necessitat de posar sobre la taula en quin punt es troba el sector turístic a la comarca però, sobretot, com treballa per transformar el seu futur atenent les noves necessitats i valors de la societat.

La inscripció per assistir a«La Transformació del Model Turístic» és oberta a tothom i cal formalitzar-la a través d'aquest enllaç.

Prem per veure més contingut per a tu