La llarga etapa de pandèmia, amb les seves conseqüències socials i econòmiques en tots els àmbits, ha generat molts canvis en la manera d’actuar i entendre la vida quotidiana. Les repercussions són moltes i s’han fet notar en destinacions turístiques com la nostra, acostumada a rebre visitants procedents de molts països del món.

A les portes d’una temporada que els experts consideren l’inici de la recuperació de paràmetres anteriors al 2020, el Setmanari de l’Alt Empordà posa a debat el futur del sector turístic a la comarca el pròxim dia 30 de maig, a partir de les 6 de la tarda. L’acte, que se celebra al Cercle Sport Figuerenc amb el títol «La Transformació del Model Turístic», abordarà com fer front als reptes de futur del sector a la comarca de l’Alt Empordà.

Recordeu confirmar la vostra assistència a la jornada «La Transformació del Model Turístic»

Hi participaran Montse Aguer, directora dels Museus Dalí; Ponç Feliu, director del Parc Natural de Cap de Creus; Miquel Gotanegra, president de la Federació Catalana de Càmpings i de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà; Eugeni Llos, director general de Peralada Resort i Bodega Peralada i Jaume Marín, expert en màrqueting i comunicació turística. L’activitat compta amb el suport de Caixabank i la col·laboració del Cercle Sport Figuerenc.

Aquesta jornada a Figueres parteix de la necessitat de posar sobre la taula en quin punt es troba el sector turístic a la comarca però, sobretot, com treballa per transformar el seu futur atenent les noves necessitats i valors de la societat.

La inscripció per assistir a «La Transformació del Model Turístic» és oberta a tothom i cal formalitzar-la a través d'aquest enllaç.