Seafood Expo Global/Seafood Processing Global ha obert les portes de la seva primera edició celebrada a Barcelona amb l'objectiu de ser el punt de trobada de la indústria de productes del mar, segons un comunicat dels organitzadors aquest dimarts.

La trobada se celebra fins dijous al recinte Gran Via de Fira de Barcelona i comptarà amb empreses del sector, equips i serveis que oferiran les últimes innovacions en el sector dels productes del mar.

Els visitants podran conèixer els últims avenços en productes i serveis desenvolupats per les empreses del sector, destinats aampliar la varietat de productes del mar, millorar-ne la vida comercial i oferir un valor afegit més gran.

Entre les tendències destacades del sector hi ha la salut, la sostenibilitat i l'elecció d'aliments respectuosos amb el clima, la facilitat de preparació, les hamburgueses de marisc i els productes i sabors japonesos.

Està previst que la fira reuneixi més de 1.500 empreses expositores procedents de 76 països i aculli 59 països i regions; a més es presentaran els Seafood Excellence Global Awards, i compta amb un programa de conferències amb més de 20 sessions divulgatives i més de 65 experts internacionals.