El Setmanari de l’Alt Empordà i l’Ajuntament de Figueres han organitzat la 2a edició del Concurs d’Aparadors Nadal a Figueres com a revulsiu del consum local i per dinamitzar la vida comercial de la ciutat. S’han creat sis categories, cinc de les quals estan dotades, cadascuna, amb 500 euros de premi, a més d’una campanya publicitària valorada en 300 euros al Setmanari de l’Alt Empordà.

Aquestes cinc categories són per als aparadors més figuerenc, més original, més sostenible, més periodístic i més amateur (handmade). Tots els establiments que s’adhereixin a la campanya opten, a més, al Premi Millor Aparador Nadalenc 2021, dotat de 1.000 euros i d’una campanya publicitària valorada en 300 euros al Setmanari de l’Alt Empordà.

Apuntar-se és molt senzill a través del següent formulari i també hi ha l'opció d'inscriure's a través del correu electrònic aparadorsfigueres@emporda.info. Teniu temps fins al 12 de desembre.

El jurat de la 2a edició del Concurs d’Aparadors Nadal a Figueres l’integren la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Figueres, el director del Setmanari de l’Alt Empordà, el director del Museu de l’Empordà i un representant de la Cambra de Comerç de Girona.