Segueix-nos a les xarxes socials:

Roig Urban Comfort adquireix la històrica sabateria Freixa de Banyoles

Miquel Roig Amat, sisena generació dedicada al calçat, gestionarà l’establiment que reobrirà el pròxim 1 de setembre

Roig Urban Comfort adquireix la històrica sabateria Freixa de BanyolesRoig

Roig Urban Confort s’expandeix. La històrica sabateria de Figueres acaba d’adquirir un establiment emblemàtic del Pla de l’Estany, Freixa de Banyoles. Dues firmes que unides sumen més de tres-cents cinquanta anys de comerç local.

«La relació amb la família Freixa ve de lluny», explica Miquel Roig Casademont, responsable de la firma figuerenca. «De jove, ells i la família Castañer em varen ajudar molt durant la meva formació, a conèixer l’essència d’aquesta artesania. Junts anàvem a les principals fires del sector. D’aquells dies en va quedar una gran relació i ara, tenim l’oportunitat de donar continuïtat a la seva històrica botiga». Considera que aquesta expansió serveix per tancar el seu cercle professional, alhora que «assegura la continuïtat» d’aquesta firma fruit sis generacions i més de cent cinquanta anys de trajectòria.

L’empresari es mostra satisfet amb el nou projecte. Roig té actualment dos establiments a la placeta baixa de la Rambla, on va arribar l’any 1962: Roig Urban Confort, en un edifici obra de l’arquitecte Pelai Martínez, i l’altra a la cantonada amb el carrer Caamaño, on es va posar el marxa Orígens Concept Store el 2013. La firma també ha tingut establiments a Cadaqués i al centre comercial Global Village de Dubai.

Continuïtat familiar

El responsable del nou establiment al carrer del Mercadal de Banyoles, que ja llueix el nom de la firma a l’aparador i obrirà l’1 de setembre, és Miquel Roig Amat. Ell ha estat el responsable de la transformació digital d’aquesta sabateria que acaba de renovar les seves pàgines a Internet per potenciar la venda a distància. Roig Casademont està «orgullós» de veure com la vocació de servei familiar té continuïtat: «Aquesta és una operació feta més amb el cor que amb el cap», assegura i afegeix: «Però estic molt content de veure com el nostre llegat comercial té la continuïtat assegurada».

Prem per veure més contingut per a tu