GM FOOD, companyia referent al sector de la distribució alimentària, ha assolit un acord amb Grupo Soledad, líder en la distribució i comercialització de pneumàtics, gràcies al qual s'instal·larà botigues franquiciats SUMA a les benzineres i tallers Confortauto que el grup empresarial té repartits per tota la geografia espanyola.

L'obertura d'aquests supermercats serà gradual en els pròxims mesos, tot i que ja estan previstes diverses inauguracions. Un dels primers supermercats a obrir fruit d'aquest acord és el SUMA Express Torrellano d'Elx que s'ha instal·lat al costat de la benzinera i taller Confortauto situat en una de les artèries principals del Parc Empresarial il·licità. El centre compta amb una superfície de més de 100 m(2). SUMA ja té 8 supermercats a la província d'Alacant i més de 300 a tot l’estat.

El model de botiga de proximitat que s'està implantant GM FOOD amb els seus supermercats SUMA està destinat a satisfer els hàbits dels consumidors ampliant les referències de productes locals, saludables i sostenibles, i dels franquiciats, adaptant els seus negocis a la seva especialització i a les necessitats de la zona.

L'oferta dels establiments SUMA inclou primeres marques, producte regional i local, productes frescos i un ampli assortiment de les marques pròpies de GM FOOD Gourmet, Idonia, Mical, Micaderm, GM Wines, Mic&Friends.

Grupo Soledad

És una empresa familiar creada el 1984 amb esperit emprenedor. L'afany de superació i ganes de millorar han marcat tota la seva trajectòria. Una companyia formada per un conjunt de firmes dedicades al sector del pneumàtic. Amb una facturació de 336.318.995 euros a l'any, compta amb més de 1.100 empleats, 75 tallers propis, 13 estacions de servei i 18 magatzems logístics. Amb el pas dels anys el grup s'ha anat diversificant en diferents línies de negoci, entre les que es troba aquesta nova inversió en supermercats.

GM Food Iberica

Amb una facturació de 1.161 milions d'euros i una plantilla de 2.400 empleats, és una empresa internacional propietat del multinacional xinesa Bright Food. GM FOOD té 6 seus repartides per l’estat i és referent en el sector Horeca amb la seva ensenya de cash&carry Gros Mercat, amb 70 centres, i la divisió de Food Service. També compta amb prop de 800 supermercats franquiciats amb les ensenyes SUMA, Proxim i SPAR.