L'empresa d'alimentació i cura d'animals Gosbi ha inaugurat la seva nova seu a Santa Llogaia d'Àlguema, al costat de la carretera Nacional-II, volent mantenint-se a l'Alt Empordà, on es va establir des de la seva fundació l'any 2003. Les noves instal·lacions, de 9.000 m2, tenen una capacitat per a 10.000 palets i responen a les necessitats productives de l'empresa, que acumula diversos anys de creixement. Actualment, Gosbi dona feina a 75 treballadors de forma directa.

Eficiència de processos

El nou espai ha estat dissenyat pensant en l'eficiència de processos i l'eficiència energètica. Per aquest motiu, està dotat de plaques fotovoltaiques que cobreixen el consum energètic durant el dia i treballen perquè també es pugui cobrir durant la nit. A més, s'ha dissenyat un software propi per fer més eficient la gestió de l'estoc.

El CEO de Gosbi, Isaac Parés, explica que «hem fet aquest pas pensant en el futur» i afegeix que «era necessari, després del creixement que ha experimentat l'empresa i que volem mantenir en els pròxims anys».