Gros Mercat, primera cadena de cash & carry d'Espanya dirigida exclusivament a professionals, inaugura el seu segon centre a Castella-la Manxa, concretament a Ciudad Real. Amb una superfície de 2.085 m2 (1.357 m2 de sala de vendes), aquesta obertura reforça l'expansió de la marca de GM Food a aquesta comunitat autònoma. El nou Gros Mercat ha suposat una inversió de 1.200.000 euros.

El centre, dirigit per Alfonso López Jiménez, està situat al carrer Marconi número 3, del Polígon Industrial Avançat de Ciudad Real. Aquest nou Gros Mercat crearà 14 llocs de treball, i està dissenyat especialment perquè els seus clients puguin realitzar una compra completa estalviant temps, donant servei a les poblacions de l'àrea d'influència en els àmbits de horeca i retail.

El centre, que disposa de 36 places d'aparcament per als seus clients, és el segon centre a Castella-la Manxa amb Delivery, un servei que a més de realitzar el lliurament de les compres directament en els negocis de la província de Ciudad Real, ofereix un assessorament personalitzat en funció de l'històric de les últimes compres, necessitats puntuals o promocions individualitzades per a cada client del centre en funció de les seves necessitats.

Els usuaris del Gros Mercat de Ciudad Real poden trobar una completa zona de Mercat de Frescos de 329 m2 amb: Carnisseria, Xarcuteria, Fruita i Verdura, productes i derivats lactis, Fleca Congelada, Plats Preparats i Congelats. D'altra banda, la sala de productes de gran consum de 1.028 m2 disposa de: Alimentació Seca, Celler, Cocteleria, Cerveses, Begudes d'Alta Graduació, Refrescs, Drogueria, Perfumeria, Parament d'hostaleria, Cel·lulosa i Consumibles, entre d'altres gammes de productes.

En total el nou establiment compta amb 6.317 referències, de les quals 1.197 corresponen a les marques pròpies de GM Food. Totes aquestes referències estan a disposició dels clients en format professional i de gran consum. Aquest Gros Mercat compta amb 37 proveïdors de Ciudad Real, 25 d'ells incorporats amb motiu de l'obertura de nou centre, que subministren productes com Vins, Licors, Formatges, Fruites, Carn, Conserves, i Fruits Secs entre d'altres.

General Markets Food Iberica a Castella-la Manxa

General Markets Food Iberica a Castella-la Manxa

Implantada a la Comunitat des de 2003, GM Food compta amb 39 empleats a la Comunitat, on té 2 Gros Mercat (Albacete i Ciudad Real), 1 benzinera GMOil (Albacete), 10 supermercats franquiciats sota l'ensenya SUMA, 5 establiments Proxim, i una plataforma de cross-docking que dóna subministrament a tots els establiments propis i franquiciats en aquesta zona.

GM Food treballa amb 102 proveïdors de Castella-la Manxa, on el 2017 va facturar 22 milions d'euros.

General Markets Food Iberica

General Markets Food Iberica

GM Food Iberica líder del sector majorista de la distribució alimentària a Espanya. Amb un volum de negoci de més de 1.100 milions d'euros i més de 2.400 empleats, la companyia centra la seva activitat majorista en la seva línia de 69 cash&carry Gros Mercat, situats en 12 comunitats autònomes; en la venda a la restauració organitzada amb la divisió "FoodService"; la línia d'Exportació "Export"; i la venda al major a detallistes, cadenes independents i distribuïdors. GM Food Iberica compta també amb una cadena de més de 600 supermercats amb les ensenyes "SUMA", "Proxim" i "SPAR".