24 de novembre de 2014
24.11.2014
Creixement del 13,1%

CatalunyaCaixa gestiona 122 MEUR més a Girona durant 2014

El patrimoni dipositat en fons d'inversió augmenta gairebé un 20% entre els mesos de gener i octubre

24.11.2014 | 18:18
Una oficina de CatalunyaCaixa

Els recursos que CatalunyaCaixa gestiona a les comarques gironines han augmentat en més de 122 milions d'euros (MEUR) durant aquest 2014. Traslladat en percentatges, això suposa que al llarg dels primers deu mesos d'any, entre gener i octubre, l'entitat ha registrat un creixement del 13,1%. Aquesta alça és paral·lela a la que s'ha donat també amb el capital dipositat pels clients en fons d'inversió. En concret, aquest patrimoni s'ha incrementat en un 19,7%, gairebé 10 MEUR, segons concreta l'entitat. CatalunyaCaixa, adquirida el juliol passat pel BBVA en subhasta, assegura que el creixement de recursos i dipòsits es deu, en gran part, a la filosofia "de banca km0" que aplica l'entitat.

D'ençà de principis d'any, CatalunyaCaixa manté el creixement iniciat en les principals variables de negoci de l'entitat: els dipòsits a termini dels clients i el capital dipositat en fons d'inversió. De fet, l'entitat es remet als números per demostrar i quantificar aquesta alça.

En concret, segons recullen les estadístiques, els recursos de CatalunyaCaixa al territori han augmentat en 122,8 MEUR (fet que suposa un creixement del 13,1%). Si es mira l'històric de tot el que portem de 2014 -les dades s'estenen de gener a octubre- hi ha tres moments de l'any en què la gràfica que marca l'alça dels recursos puja més que en altres mesos.

En concret, aquests períodes abasten els mesos de gener (en què es passa de 9,9 a 33,5 MEUR), de maig (de 42,6 a 61,7 MEUR) i d'agost (de 86,5 a 111,2 MEUR). CatalunyaCaixa també concreta que, al costat dels recursos, el patrimoni que els clients gironins han dipositat en fons d'inversió també ha augmentat. Aquí, en concret, l'alça ha estat del 19,7%, gairebé 10 MEUR.

Segons l'entitat, aquest impuls comercial "respon principalment a la filosofia de banca km0 que aplica CatalunyaCaixa". L'eix d'aquesta filosofia es vasa en "un profund coneixement del clients per part del gestor, que l'assessora i acompanya en tot moment per obtenir la millor planificació de la seva economia".

CatalunyaCaixa també subratlla que, dins aquesta línia, durant els darrers dies l'entitat també ha ampliat la seva oferta de productes d'inversió. Entre d'altres, amb un nou dipòsit combinat a termini de tretze mesos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema