El proper divendres 2 de juny a les 8 de la tarda tindrà lloc el segon concert del 6è Cicle de Cançó Tradicional Popular d’Arrel i amb Salero, a l’Alfolí de la Sal-Museu de l’Escala.

Els encarregats seran el grup ”La Sonsoni”, una formació que porta més de 19 anys movent-se bàsicament pels pobles del Pirineu amb un repertori basat en les cançons, músiques i danses de l’Alt Pirineu. Aquest grup està format en l’actualitat per Pep Lizandra, acordió diatònic i veu; Elias Porter: violí; Mariona del Carmen: pandereta i veu.

Aquesta será la segona actuació de l’edició d’aquest any i forma part de la programació de cinc concerts de petit format a l’emblemàtic Alfolí de la Sal i un d’ampli aforament a la plaça Catalunya, i que configuren una proposta que inclou diverses perspectives a l’hora de tractar la música d’arrel.

La resta d’actuacions programades són “Trill” el 10 de juny; “Corrandes són corrandes” el 17 de juny; “Romaní” el 30 de juny; i per acabar l’actuació de “La Puça” a la plaça Catalunya el 22 de juliol.

Tot plegat amb la intenció de donar a coneixer -i fer-vos gaudir- d’uns artistes, músics i cantants, que partint de la tradició oral connecten les arrels culturals amb la creació innovadora i l’actualitat.

Preu: 5 €. L’aforament és limitat. Venda d’entrades a inscripcions.lescala.cat.