Segueix-nos a les xarxes socials:

Miki Núñez grava el seu nou disc a l’Alt Empordà

El llançament del seu últim disc va ser fa menys d'un any, però ja s’ha tancat a un estudi de gravació de la comarca

Miki Núñez grava el seu nou disc a l’Alt EmpordàInstagram @mikinunez

Miki Núñez és un dels artistes més polivalents i populars del moment. Des de fa tres anys presenta el programa Eufòriade 3CAT amb Marta Torné, ha presentat les dues últimes campanades de TV3 amb Mariona Escoda i Laura Escanes, consecutivament, i durant el primer trimestre d'aquest any se l'ha pogut veure a la sèrie Jo mai mai interpretant el paper de David, un dels monitors de la casa de colònies. Tot i això, no s'ha d'oblidar que se'l coneix principalment per ser cantant.

En aquest sentit, el 9 de juny de l'any 2023 va llançar el seu tercer disc '121', un àlbum que va presentar a l'Alt Empordà uns mesos després a la segona nit de la vintena edició d'Acústica. Però ara, quan encara no s'ha complert ni un any d'aquest llançament, Miki Núñezha començat agravar les veus del seu nou disc.

El cantant ho ha fet públic a través de quatre fotografies que va penjar al seu compte d'Instagram el passat divendres 29 de març. En aquestes imatges se'l pot veure a l'estudi de gravació, concretament a l'estudi de Panorama 1526 situat a Avinyonet de Puigventós.

A més, el primer dia d'abril va publicar un reel resum del cap de setmana a la mateixa xarxa social dient que «avui és el dia que gravo les veus del meu nou disc» i, seguidament, s'hi veu la carretera C-31 a l'altura de Siurana i com arriba a les instal·lacions d'Avinyonet. Per tant, més d'hora que tard, Miki Núñez traurà un disc tocat per la tramuntana.

Prem per veure més contingut per a tu