Maite Rubio i Miriam Franch presenten l’espectacle Agua & Vino, un viatge expressiu, potent i carregat d’emocions a Castelló d’Empúries. L’actuació se celebra a la Basílica de Santa Maria en el marc del Mediterranean Guitar Festival, aquest dimarts 12 de juliol, a les nou del vespre.

El Duo Rubio & Franch conforma un coupage difícil de trobar en un escenari. Amb un directe expressiu i potent combina interpretacions atrevides, arriscades i plenes de vitalitat amb d’altres que alhora són de profunda i delicada sensibilitat musical. És evident la complicitat i l’extraordinària connexió que hi ha entre aquestes dues guitarristes que sense deixar de banda la seva pròpia personalitat, desprenen una simbiosi especial que no deixa indiferent al públic. Amb la naturalitat de la posada en escena i la seva generositat musical aconsegueixen que l’espectador s’endinsi en un viatge carregat d’emocions, únic i diferent a cada concert.

El seu treball Agua & Vino és el fruit d’una llarga trajectòria i de l’enriquiment personal i musical que els han aportat les experiències viscudes al llarg d’aquests anys: «Perquè la música és per a nosaltres l’expressió de tot allò que som i ens passa; i la interpretació és l’eina que tenim per mostrar-ho» assenyalen les artistes.

Diferents intèrprets de guitarra participen en el Mediterranean Guitar Festival portant la música i la cultura a tota la costa catalana. A Castelló d’Empúries els concerts són cada dimarts fins al 27 d’octubre i també tots els dissabte del mes d’agost, sempre a les 21 hores.

El festival, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, torna a les esglésies més emblemàtiques de la costa catalana, estant present a la Costa Brava a Castelló d’Empúries, l’Estartit, Llançà, el Port de la Selva, Lloret de Mar ; a la Costa de Barcelona a Sitges i Calella; i a la Costa Daurada a Calafell i Coma-ruga. En total al Festival es porten a terme 130 concerts de la mà de reconeguts guitarristes internacionals i catalans o residents a Catalunya, que ofereixen diferents concerts en el marc del festival.

Les entrades es poden adquirir de forma online a la web del Festival, i els dies de concert a la taquilla de cada una de les esglésies a partir de les vuit del vespre.