L’artista i pintor Joan Mañé Font exhibeix una part dels seus dibuixos a les instal·lacions del Garatge Sala, situat a tocar la carretera N-II a Santa Llogaia d’Àlguema. És el seu particular homenatge a la història i l‘evolució de la marca Fiat des dels seus inicis, el 1899, fins a l’actualitat.

Joan Mañé Fort ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives arreu del país, així com també a l’estranger. Nova York, Frankfurt, Gant, Copenhage, París, Florència, Barcelona, Tarragona i Figueres han gaudit de la seva obra en diverses ocasions.

L'exposició es pot visitar en el concessionari Fiat EXPOSICIO JOAN MAÑE GARATGE SALA

Defineix el seu estil com idealisme oníric, i utilitza diferents tècniques, com oli sobre tela, aquarel·la, dibuix a ploma, o dibuix amb llapis de plom amb pintura tempera.

La seva vessant artística polifacètica, fa que també escrigui articles d’art a diferents publicacions especialitzades com: Revistart-Revista de las Artes, Bonart, Gal-Art.com i Editorial Oliveres.

Actualment, en horari d’obertura comercial, podeu visitar una petita part de la seva obra, la que està relacionada amb la marca Fiat, en el concessionari de Santa Llogaia d’Àlguema. «No perdeu l’ocasió de fer-nos una visita i fruireu de l’art d’en Joan Mañé Fort», diu la invitació que fa Garatge Sala, amb entrada lliure.