Segueix-nos a les xarxes socials:

Festival Ítaca

Zahara completa el cartell de l'Ítaca Sant Joan

Oques Grasses, Zoo, Rigoberta Bandini, The Tyets i Habla de mí en presente, entre altres, formen el cartell d’enguany

Zahara completa el cartell de l'Ítaca Sant JoanFestival ítaca

La cantant Zahara és la darrera incorporació del cartell del Festival Ítaca Sant Joan de l’Estartit, que tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de juny a l’Estartit. En la seva desena edició, el festival presenta la seva programació més ambiciosa de l'Ítaca Sant Joan amb tres nits de concerts organitzades per la productora gironina Link Produccions i l'Entitat Municipal Descentralizada (EMD) de l'Estartit

La cantautora espanyola presentarà a Ítaca La puta rave. Després d’haver interpretat el seu darrer disc PUTA durant el 2021, Zahara presentarà a Ítaca un nou show totalment electrònic. L’artista s’acompanyarà per Martí Perarnau IV, Manuel Cabezal i les ballarines Olga Suárez i Sara Hernández amb una posada en escena inspirada en les raves londinenques i berlineses a la qual Zahara ha assistit ‘religiosament’ els darrers anys.

El concert de Zahara completa el cartell de l’Ítaca Sant Joan que comptarà amb les actuacions d’una quinzena de bandes: Oques Grasses, Zoo, Rigoberta Bandini, Ana Tijoux, Suu, Roba Estesa, Cala Vento, La Sra. Tomassa, The Tyets, Habla de mí en presente, Asian Dub Foundation Sound System, Zetak i Serial Killerz.

Bon ritme de venda d’entrades

El festival ja ha venut més de 5.000 de les 15.000 entrades que s’han posat a la venda pels tres dies de concerts. El festival ofereix diversos abonaments de dos o tres dies amb càmping o sense càmping per poder assistir a tots els concerts a preus econòmics. 

Altres concerts anunciats de la desena edició

A banda dels concerts de l'Estartit, Ítaca ja ha anunciat altres actuacions que formaran part de la programació de la desena edició. A l’Ítaca l’Escala, el 16 d’abril, hi actuaran Buhos, La Fúmiga, Doble & Hug Sound i La Basement Band. L’endemà, també a l’Escala, hi actuarà la banda familiar Xiula. El 12 de maig, l’Auditori de Girona acollirà el concert de Goran Bregovic en l'única actuació prevista l’any vinent pel músic bosnià a les comarques gironines. Un altre dels concerts avançats pel festival és l’actuació de Maria Arnal i Marcel Bagés a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí, el 28 de maig.

Finalment, l'Ítaca també ha anunciat tres dies de concert a Palafrugell, del 3 al 5 de juny, amb les actuacions de Doctor Prats, Skatalà, 31 FAM, The Penguins, Tramma, Kumbara i l’Orquestra Maribel.

Les entrades pels concerts anunciats ja es poden comprar al web del festival.

Prem per veure més contingut per a tu